У школі №17 відкрито «Залу дружби» (фото)

Сьогодні, 8 грудня, відбулось відкриття «Зали дружби» школи № 17, в якій навчаються діти 21 національності.

Міський голова спільно із заступником Олександром Бочковським, начальником управління освіти Валентином Арендарчуком та головою Богунської районної ради Людмилою Янушевич стали першими відвідувачами «Зали дружби».

Відкриття цієї зали присвятили 91 – річниці із дня заснування школи. На сьогоднішній день у школі навчаються 545 дітей серед них: 370 українців, 50 росіян, по 27 азербайджанців та узбеків, 17 поляків, по 8 представників Вірменії та Грузії, також навчаються білоруси, євреї, молдавани, турки, цигани, чеченці, агулець, аргентинець, в’єтнамка, дагестанець, казахстанець, сирійка, таджик та чех.

Міський голова, звертаючись до учнів та батьків, зазначив: «Я пишаюсь тим, що в незалежній Україні нам вдалося зберегти толерантне ставлення людей одне до одного, незважаючи на національність та віросповідання, адже у різноманітності культури, традицій та багатстві мов ми зможемо знайти єднання та зберегти неповторний колорит нашого міста».

Учні школи зустріли почесних гостей яскравим дійством – станцювали флеш-моб. У самій же «Залі дружби» були розміщені фотографії та роботи учнів школи, інформує управління по зв’язках з громадськістю міської ради.