В Житомирі оприлюднили списки зрадників-опозиціонерів

Приводом для такого радикального кроку стало все те ж голосування депутатів міськради за поповнення статутного фонду житомирського УАШу.

600 тисяч гривень мали піти на придбання службового автомобіля керівникові міста. Цей факт представники місцевої Соціал – Національної Асамблеї розцінили як зраду депутатами інтересів місцевої громади.

Руслан Коцюбинський, керівник Партійної Школи СНА: «Прізвища депутатів, які в чергове залізли до нашої кишені мають бути відомі кожному, адже люди не збираються мовчати. Дане голосування засвідчило, що в міській раді відсутня опозиція.

Справжня опозиції сьогодні на вулиці, разом з мешканцями міста бореться за соціальну справедливість і гідна майбутнє для наших дітей».

Представники вищезазначеної організації провели у Житомирі акцію – «Продажних депутатів має знати кожен». В тролейбусах і трамваях а також в громадських місцях понад 20 чоловік роздавали листівки, в яких були вказані прізвища депутатів від так званих опозиційних сил, які проголосували за виділення коштів на купівлю автомобіля міському голові.

Очевидно, що якщо бути об’єктивним, то до цього списку треба було б віднести і представників провладних фракцій, які у першу чергу підтримали рішення про придбання автомобіля керівництву міста. Якщо, звісно, розцінювати все це як зраду.