Заробітчани з Житомирщини потрапили в ДТП під Москвою: 8 загиблих, 4 травмованих

У ДТП, що сталося в 23 год.45 хв. (час київський) 22 грудня, під Москвою загинули і були поранені робітники, жителі Житомирської області.

Сталося зіткнення мікроавтобуса “Форд-Транзит”, що перевозив 12 чоловік з вантажним автомобілем “Вольво”. Внаслідок ДТП 8 осіб загинули на місці, ще четверо з травмами різних ступенів тяжкості госпіталізовані в Центральну районну лікарню м. Можайськ Московської області.

Всі вони цієї ночі їхали з заробітків у бік Білорусі, – повідомляє агентство “РИА Новости” з посиланням на представника прес-служби управління ДІБДР Московської області.

“Водій мікроавтобуса Ford Transit з українськими номерами, що їхав з Москви у бік області, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з пасажирським автобусом Mercedes, після чого виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з великовантажною фурою з Білорусії, яка прямувала до Москви”, – сказав представник ДІБДР.

За його словами, у момент аварії у мікроавтобусі Ford Transit знаходилися 11 осіб, з них вісім загинули і троє отримали поранення. Також травми отримав водій вантажівки. При цьому 22 пасажири автобуса Mercedes не постраждали.

“Фура їхала в сторону Брянської області з Москви, а робітники в мікроавтобусі Ford Transit їхали у бік Білорусі. Через сильний снігопад мікроавтобус занесло, в результаті він зіткнувся з двома автобусами і вилетів на смугу зустрічного руху, де врізався в фуру”, – повідомив співрозмовник агентства.

За його даними, одного з трьох поранених робочих госпіталізували в реанімацію з серйозними травмами. Четвертий потерпілий – водій фури – отримав незначні травми.

Джерело також зазначило, що при загиблих поліція не виявила ніяких документів, їх особи будуть встановлюватися.