Авіаквитки в Житомирі недорого. Рейси різних авіакомпаній за найвигіднішими цінами

Ні для кого не секрет, що авіапереліт є одним з найшвидших і комфортних способів пересування.

Але у кожного з нас не завжди є час приїхати в офіс турагентства або в аеропорт для того, щоб купити квитки потрібного класу (або на зручний Вам рейс).

Що значить купити електронні квитки онлайн за найнижчими цінами?

Саме наша компанія «Датур» допоможе Вам здійснити покупку авіаквитків в будь-якій точці України, не виходячи з дому. Забронювати квитки на літак за найкращою вартостю і отримати вигідні тарифи, спеціальні пропозиції та знижки на авіаквитки, для цього достатньо звернутися до наших фахівців, які зможуть підібрати Вам оптимальний варіант перельоту за дуже вигідними цінами.

Он-лайн бронювання дешевих авіаквитків на всі напрямки з Києва, Житомира, Вінниці, Одеси, Дніпропетровська, Донецька, Харкова, Львова, Сімферополя та інших міст України дозволить Вам заощадити час і гроші. Наші спецпропозиції на авіаквитки на будь-який рейс, будь-якої авіакомпанії світу дозволять Вам забронювати авіаквитки онлайн, дізнатися вартість та розклад авіарейсів. У тому числі авіаквитки по Україні на даний момент є також хорошою альтернативою залізничному транспорту.

Чому наші послуги з бронювання квитків на літак за доступними цінами є зручними для Вас? Чому ціна на авіаквитки така дешева у нас?

Тому, що ми шукаємо саме дешеві авіаквитки, а Ви обираєте, де і коли їх бронювати.

Крім цього існує безліч інших можливостей для придбання дешевих авіаквитків:

– спеціальні пропозиції великих авіакомпаній;

– знижки постійним пасажирам;

– студентські тарифи;

– акції авіакомпаній;

– календар низьких цін на авіаквитки;

– найкращі пропозиції бюджетних авіакомпаній (Low cost)

– «гарячі» квитки на чартерні рейси.

Як купити дешеві авабілети.

Купуючи авіаквитки за низькою ціною, Ви економите велику суму грошей. Але пам’ятайте, що вартість авіаквитків складається з багатьох речей. Перед тим, як зробити замовлення авіаквитків, Вам необхідно знати кілька правил продажу авіаквитків. Організація поїздки в будь-яку країну або місто починається із замовлення авіаквитків. Це – перший козир в дорозі. Погодьтеся, яка економія часу і грошей, коли у вас намічений точний маршрут, оформлені документи, зібрані речі та придбані авіаквитки.

Попереднє замовлення авіаквитків.

Плануйте подорож заздалегідь – як мінімум за 2 місяці.

Спеціальні пропозиції великих авіакомпаній з’являються саме в цей період. Чим ближче дата вильоту, тим дорожче буде коштувати квиток, це особливо актуально для бюджетних компаній. А розпродаж дешевих авіаквитків на час відпусток починається приблизно за півроку до дати вильоту і триває не більше, ніж кілька днів.

Роблячи замовлення авіаквитків завчасно, можна заощадити до 10-20% від загальної вартості авіаквитків. Причому, чим раніше Ви зможете придбати авіаквиток, тим дешевше він вам обійдеться.

Майже у кожної авіакомпанії є ті чи інші спеціальні пропозиції, які дозволяють обізнаним пасажирам купувати відносно недорогі квитки на регулярні рейси. Ціни знижуються в 2-3 рази в порівнянні зі звичайними, проте висувається ряд умов, наприклад:

– обмежений часовий проміжок, протягом якого можна придбати дешеві авіаквитки (від декількох годин до декількох місяців);

– обмежений проміжок часу, протягом якого можна зробити переліт (як правило, це кілька місяців у «низький» сезон);

– неможливість здати квиток або переоформити його на інші дати (в деяких випадках переоформлення можливо за окрему плату);

– обмеження часу перебування у пункті призначення (наприклад, вимога провести там ніч з суботи на неділю);

– обмеження обсягу багажу;

– обмеження кола осіб, яким надається знижка (наприклад, студенти, пенсіонери і т.д.).

Якщо планувати подорож заздалегідь і не в «високий» сезон, то можливість істотно заощадити і придбати дешеві авіаквитки стає реальною. Потрібно лише вчасно дізнатися про спецпропозиції, і в цьому вам допоможе мережа агентств «Датур».

Вартість авіаквитків в один кінець і в обидва кінці.

Плануючи свою подорож, необхідно визначитися з датою Вашого повернення. Вартість авіаквитків в обидва боки менше на 30-50%, ніж вартість авіаквитків в один бік, а потім в іншу сторону. Слід також зауважити, що замовлення авіаквитків з відкритою датою повернення також обійдеться вам дорожче.

Вартість авіаквитків в різних авіакомпаніях.

Ціни на авіаквитки в одне і те ж місто в різних авіакомпаніях можуть дуже сильно розрізнятися, причому необов’язково вартість авіаквитків авіакомпанії в її рідну країну буде нижчою, ніж ціна квитка з іншої країни.

Вартість авіаквитків на чартерні рейси.

Купивши «гарячі» дешеві авіаквитки на чартерний рейс, можна заощадити кругленьку суму. Квитки на чартери майже не з’являються у вільному продажу, придбати їх можна лише в турфірмах, в тому числі і в мережі агентств «Датур». При цьому, зрозуміло, туристичний оператор намагається заробити якомога більше, пропонуючи купити квиток виключно разом з туром. Але цікаво, що іноді сукупність такого дешевого авіаквитка і туру бюджетного класу може обійтися навіть дешевше, ніж квиток на регулярний рейс.

Рекламні акції авіакомпаній.

Не маючи прив’язки до дати й переглядаючи час від часу кращі ціни на авіаквитки по цікавлячому Вас маршруту, можна придбати авіаквитки зі значною знижкою під час проведення авіакомпаніями рекламних акцій.

Терміни вильоту туди і назад.

Спробуйте «пограти» з датами відправлення і повернення. Ціни на квитки можуть суттєво відрізнятися в залежності від дат.

Часто бувають випадки, коли в один з обраних пасажиром днів вильоту або повернення авіакомпанія не має польотів в обрані аеропорти, або на цей день розкуплені авіаквитки. У даному випадку необхідно переглянути всі можливості вильоту в інший день. Якщо ж тимчасові рамки є жорсткими, то ціни на авіаквитки будуть набагато вищими.

Міста вильоту/прильоту і ціна авіаквитків.

При підборі авіаквитків пробуйте змінювати міста вильоту/прильоту. Нерідко набагато дешевше обрати аеропорт в сусідньому місті і дістатися до нього наземним транспортом.

Користуйтеся кредитною карткою та електронними грошима, бо квитки, куплені через інтернет, часто коштують дешевше «паперових»!

І остання порада, якщо ви телефонуєте в агентство з бронювання авіаквитків по телефону, пам’ятайте про ввічливість. Оператори – звичайні люди, і вони набагато охочіше допомагають з підбором дешевих авіаквитків людям, з якими їм приємно спілкуватися.

Звертайтеся до нас! Ми виконаємо пошук низьких тарифів на авіаквитки і прорахунок всіх зручних авіамаршрутів швидко і якісно. Обери свій кращий авіапереліт зараз!

Також ми продаємо квитки на залізнодорожний транспорт по всім напрямкам.

З повагою,
Мережа турагенцій «Датур»

Купити авіаквитки:

Авіаквитки в Житомирі +38 0674105173 Оксана

Адреси офісів Датур:

м. Житомир, вул. Київська, 79
м. Житомир, вул. Київська, 25

Телефони: (0412) 36-12-33, 41-27-60 ,41-86-06