Меблі в Житомирі за низькими цінами в кредит під 0% без першого внеску!

Шукаєте меблі за помірними цінами в кредит?

У зв’язку з тривалою кризою багато житомирян не можуть дозволити собі купити навіть недорогі меблі без залучення кредитних коштів. У той же час більшість споживчих кредитів банки пропонують від 30% річних, що призводить у кінцевому підсумку до значного подорожчання меблів і відповідно неможливості придбання меблів.

Тому для того, щоб активізувати реалізацію меблів, магазин фабрики «Модерн» пропонує Вам кредитування меблів під 0% рівномірними частинами без першого внеску!

Форма фінансування, яка буде зручна саме Вам – це терміновий безвідсотковий кредит на меблі за ціною виробника.

Чому вигідно взяти кредит на меблі в меблевому магазині фабрики «Модерн»?

Ви можете взяти споживчий кредит на меблі на суму від 300,00 до 25000,00 грн.

Не потрібно довго збирати необхідну суму для здійснення покупки меблів.

Можливість оформити послугу у вечірній час після роботи.

Ви маєте можливість отримати рішення про видачу кредиту протягом 20 хвилин.

Крім цього при оформленні покупки на меблі в нашому салоні Ви зможете оформити і отримати кредитну картку на суму до 10000,00 грн, які Ви зможете витратити на необхідні Вам товари в будь-яких інших магазинах України або зняти готівкою!

Переваги кредиту на меблі в магазині фабрики «Модерн» в Житомирі.

Від Вас потрібно тільки бажання придбати нові меблі, Ваш паспорт (оригінал) та ідентифікаційний код (оригінал). Для отримання кредиту на меблі Вам необхідно буде заповнити заявку і підписати кредитний договір.

Кращі ціни на меблі, великий асортимент в наявності в магазині площею 850,0 кв.м. і ніяких довідок з роботи і інших бюрократичних папірців для оформлення кредиту.

Швидко, легко, без застави, прихованих умов і комісії, без поручителів і залучення родичів Ви пройдете процедуру оформлення кредиту і відразу ж зможете забрати вподобані Вам меблі!

Не потрібна згода чоловіка або дружини, проста схема погашення: кредит погашається однаковими щомісячними платежами, що дозволяє легко планувати Ваш бюджет.

Не потрібно оформлення страховки.

Можливість дострокового погашення кредиту без штрафних санкцій.

Вимоги до позичальника:

– Громадянство України
– Вік від 21 до 65 років
– Постійне місце проживання на території України (прописка/реєстрація на території України)
– Постійне місце роботи

Крім цього вперше в Житомирі: меблі за ціною виробника в кредит пенсіонерам!

Пенсіонери в своїй переважній більшості в нашій країні живуть бідно.

Багато хто з них потребує поліпшення своїх побутових умов. Але про це складно навіть думати тим людям, які ледве зводять кінці з кінцями.

Відтепер пенсіонери Житомира та Житомирського району мають хорошу можливість придбати на вигідних умовах меблі в кредит на суму до 15000 гривень.

В рамках цієї програми пенсіонери можуть отримати меблеві вироби фабрики «Модерн» в Житомирі в кредит. І навіть при мінімальному рівні пенсійного забезпечення.

Більш детальну інформацію про умови кредитування та процедуру оформлення кредиту Ви можете отримати в меблевому магазині фабрики «Модерн» в Житомирі.

Крім меблів фабрики «Модерн» Ви також можете придбати якісні ортопедичні матраци компанії MatroLuxe® за ціною виробника.

Меблі Житомир: як доїхати до магазину меблевої фабрики «Модерн» в Житомирі:

Маршрутка № 26 БОГУНІЯ – М’ЯСОКОМБІНАТ

пр. Миру – вул. Ватутіна – вул. Східна – вул. Київська – вул. Вокзальна – вул. Вітрука – вул. Ціолковського – вул. Космонавтів – вул. Корольова – вул. БАРАНОВА.

Маршрутка № 27 ГЕНЕРАЛА ПОТАПОВА – СИЛІКАТНИХ ВИРОБІВ

Генерала Потапова – Ватутіна – Мануїльського (Східна), Домбровського – Московська (Хлібна) – Івана Кочерги – 1-го Травня – Довженка – В. Бердичівська – Івана Гонти – Слобідська – Промислова.

Житомир, вул.Генерала Потапова, 1, ЕКО-маркет – меблі Житомир.
Тел.: 0412-41-95-41 торговий зал
Тел/факс.: 0412-41-23-60 для підприємств і організацій