На Водохреще в Червоноармійську заради “піару” окуналися в воду непридатного для купання ставу, – Олександр Гінгізов

“В Червоноармійську на Водохреще політичні партії, які борються за проведення до облради своїх кандидатів здійснювали обряд окунання в водохрещенську воду в непридатному для купання ставку.”

Про це Репортерові Житомира повідомив опонент “Фронтзінівця” Дмитра Крапачова та “Свободівця” Сидора Кізіна Олександр Гінгізов, який також бореться за перемогу на цьому ж окрузі, будучи членом партії Віталія Кличка “УДАР”. Гінгізов зазначає, що він єдиний зі списка кандидатів, який народився і виріс на Червоноармійщині, до того ж проживає у цьому районі. Каже, що йому смішно було дивитися, коли на Водохреще заїжджі кандидати один поперед одного стрибали у непридатний для купання ставок.

– Там стояли палатки ВО “Свободи”, “Фронту Змін”, комуністів. Вони не місцеві, а тому не знають, що у тому ставку, що біля Цегельного заводу, літом ніхто не купається, оскільки він замулений, на дні багато битого скла, в теплу пору року водії у цій водоймі миють машини, а у безпосередній близкості до неї – місцеві очисні споруди.

Зрозуміло, кожен має право купатися де йому більше подобається, але я б порадив поважним добродіям наступного року купатися на Водохреще під селищем Ясна Поляна – там чистий став у якому літом купається весь Червоноармійськ. Відстань – 2 кілометри від райцентру, – говорить Гінгізов.