Найкращий подарунок на 8 Березня – це романтична подорож для двох на Балі!

Зустрічаємо Весну! Вибираємо справжній подарунок на 8 Березня.

Щороку тисячі чоловіків мучаються питанням, що ж подарувати коханій жінці на 8 Березня, щоб не повторюватися? Як зробити подарунок на 8 Березня незвичайним?

Звичайно ж щось нове, унікальне, досить дарувати дурниці!

Вразьте свою кохану по-справжньому, так, щоб вона запам’ятала це на все життя!

Кращий подарунок на 8 Березня – вже не квіти і цукерки. Чим більше чоловіки хочуть дарувати своїм жінкам в це свято квіти, тим більше жінки не хочуть такого подарунка.

Де Ховаються Мрії наших Коханих?

Жінки чекають у це весняне свято теплі слова, турботу, увагу, ювелірну прикрасу і романтичну подорож у подарунок.

Романтична подорож – це універсальний подарунок, а якщо додати ще й ювелірну прикрасу, то це вже вишукана подарункова композиція від справжнього чоловіка своїй коханій жінці!

Не чекайте наближення 8 Березня, подарунок коханій жінці потрібно вибирати заздалегідь. До речі, заздалегідь – набагато дешевше! Перед самим святом ціни на путівки будуть набагато вищі, та й вибір буде вже не той.

Багато хто намагається вгадати, який саме подарунок на 8 Березня чекає жінка. Повірте, кращий, найбільш запам’ятовуючий і незвичайний подарунок – це враження від романтичної подорожі на двох з вогкої весни в справжній тропічний рай, наповнений теплом, сонцем, ласкавим морем, квітами невимовної краси, екзотичними фруктами, цікавими екскурсіями, відмінними подарунками і звичайно ж Вашої любов’ю! Таке привітання запам’ятається надовго.

Оригінальний подарунок до Міжнародного Жіночого дня! Тільки на 8 Березня – два в одному – екскурсійний тур від “Датур” на острів Балі + Сінгапур за найкращими цінами!

Кращий подарунок для коханої жінки на 8 Березня – це відпочинок на острові Балі та відвідування міста Сінгапур за цінами туроператора від мережі турагенцій «Датур».

Романтична подорож. Ексклюзивна пропозиція – Тур на Балі + Сінгапур …

Туристи люблять острів Балі за поєднання екзотики, природи тропіків з привітністю остров’ян, їх позитивним сприйняттям життя і гостинністю. І тут важливо те, що прекрасно налагоджена інфраструктура, яка забезпечує гідний відпочинок за цілком прийнятними цінами.

Сінгапур – місто-держава і одна з найпопулярніших столиць світу. М’який тропічний клімат і багата рослинність, екзотична суміш європейського шику і азіатських звичаїв, відкритість і дружелюбність місцевих жителів – роблять Сінгапур настільки привабливим для туристів.

Дата туру: 29.02.2012

Вартість: 1795 євро * (у вартість включені всі авіаперельоти!)

Програма туру

1 день
Виліт з Києва в Сінгапур (рейс з пересадкою).

2 день
Прибуття до Сінгапуру. Пересадка на рейс на о. Балі. Виліт. Прибуття на острів. Трансфер, розміщення в готелі.

3 день
Сніданок. Вільний час. Відпочинок на березі океану. В цей день рекомендуємо Вам спробувати традиційний балійскій масаж. Масаж був створений на основі декількох масажних і терапевтичних стилів Сходу. Балійскій масаж використовує поєднання шведського масажу, акупресури і ароматерапії масла, Індійської аювердичної медицини та унікальних рослинних засобів острова Балі.

4 день
Сніданок. Екскурсія в Бедугул + водоспади. Ця екскурсія перенесе вас в сільське серце Балі, ви зможете помилуватися чудовими краєвидами природи, які відкриються вашому погляду на цій території. Відвідування Бедугул, гірського села на висоті приблизно 1500 м, з чудовим видом на озеро Братан. По дорозі Ви побачите тераси рисових полів. Освіжаюче гірське повітря дозволяє місцевим жителям вирощувати різні сільськогосподарські культури, такі як ваніль, какао, каву, корицю, прянощі, фрукти, орхідеї. Тут же ви відвідаєте найвідоміший фруктовий ринок Бедугул. Ви також можете побувати в місцях проживання диких мавп і летючих лисиць в джунглях. Під час екскурсії ми відвідаємо знамениті водоспади острова. Обід. Повернення в готель. Вільний час.

5 день
Сніданок. Відпочинок на березі океану. Можливе відвідування факультативних екскурсій.

6 день
Сніданок. Екскурсія до обриву Улу Вату. Фантастична поїздка до древнього храму Улувату, розташованому на самій вершині скелі, що височіє на сотню метрів над Індійським океаном. Храм є домом для племені цікавих мавп, що вільно гуляють по території. Ви побачите традиційний танець Вогню – «Кечак», що виконується кількома десятками чоловіків. На зворотному шляху ви зупинитеся на вечерю в ресторані біля океану, де вам подадуть смачні і свіжі морепродукти в стилі гриль. (У меню: лобстер, креветки, риба, кальмар, черепашки; все подається з рисом, овочами та соусами, а в кінці свіжі фрукти). Вечеря. Повернення в готелі. Вільний час.

7 день
Сніданок. Вільний час. Відпочинок на березі океану.

8 день
Сніданок. Екскурсія в село мистецтв Убуд. Поїздка в Князівство Мистецтв. Під час екскурсії ми познайомимо Вас з секретами балійських майстрів і художників. У Тохбаті ви зможете багато дізнатися про те, як виробляють балійскій ексклюзивний батік і навіть придбати щось на згадку. У містечку Маас вас чекають неперевершені твори різьби по дереву балійських майстрів. Обов’язково відвідайте Убуд – всесвітньо відомий балійскій центр живопису. Повернення в готель. Вільний час.

9 день
Сніданок. Вільний час. Відпочинок на березі океану.

10 день
Сніданок. Екскурсія на острів черепах. Острів черепах – повна символізму пам’ятка Балі. За легендою Балі – гігантський панцир ліниво хлюпочучій у хвилях черепахи. Тим цікавіше відвідування Серанган (Острова черепах). І дорослим, і дітям буде цікавий цей заказник, де в природних умовах живуть морські зелені черепахи. Повернення в готель. Вільний час.

11 день
Сніданок. Вільний час. Відпочинок на березі океану.

12 день
Сніданок. Трансфер в а\п. Виліт до Сінгапуру. По прибуттю вільний час у місті. Рекомендуємо відвідати знаменитий сінгапурський ЗООПАРК, ПАРК ПТАХІВ, ПАРК ОРХІДЕЙ, прогулятися головною вулицею міста – ORCHARD ROAD, прогулятися по самому сучасному району міста MARINA BAY. Нічний виліт до Києва (рейс з пересадкою).

13 день
Прибуття до Києва.

* Готелі на вибір:


Swiss Belhotel Segara 4* – 1795 євро (номер – Superior Pool View)
Grand Bali 4* – 1795 євро (номер – Deluxe Garden View)
Bali Tropic 4* – 1845 євро (номер – Deluxe room)
Novotel Nusa Dua 5* – 1895 євро (номер – Deluxe room)
Melia Bali 5* – 1995 євро (номер – Superior room)
Ayodya resort Bali 5* (раніше Hilton)\Grand Hyatt 5* – 2075 євро (номер – Deluxe room\Garden room)

* Доплата за одномісне розміщення – 375 євро. Можливе бронювання будь-яких інших категорій готелів під даний тур.

У вартість влючено:
– авіаперельоти (міжнародний і внутрішній)!
– трансфер (а\п – готель – а\п на о. Балі)
– проживання в готелі вибраної категорії
– харчування – сніданки, обід під час екскурсії в Бедул, вечеря під час екскурсії до Улу Вату.
– екскурсійна програма: Бедугул + водоспади + Улу Вату + Убуд + острів черепах

Додатково оплачується: віза до Індонезії – 45 дол. США + страховка – 200 грн.

Документи для відкриття візи:
– анкета
– 1 фото (розмір – 3,5 см на 4,5 см)

Тур на Балі та Сінгапур від Датур

Карта Балі

Карта Сингапуру

Вікторія Казмірук, менеджер ТА “Датур” за напрямом Балі: 066-347-70-60 datour@ukr.net

Вікторія: «8 Березня – світле весняне свято, яке всі дами чекають з нетерпінням. Щороку, напередодні найзначнішого свята весни – 8 Березня, нашим чоловікам доводиться вирішувати складне завдання – де знайти оригінальний подарунок.

Якщо ви не знаєте, що подарувати на 8 Березня своїй кращій половинці, приходьте до нас. Подаруйте незабутні емоції!

Що може бути краще, ніж відпочинок в подарунок? Гарячі тури і путівки на відпочинок в Балі від мережі туристичних агенцій «Датур» – понад 100 готелів Балі чекають вас!

А також повна інформація про ціни, готелі, екскурсії на Балі для Вас, все, що потрібно щоб добре відпочити на острові Балі.

Але що ж вибрати в подарунок на 8 Березня дружині і мамі, сестрі і коханій дівчині? Відповідь на питання – що подарувати на Жіночий день – тут! У нас можна придбати найоригінальніший подарунок до 8 Березня – подорож на Ваш вибір.

Якщо ви ще не визначилися що подарувати своїй коханій дівчині на 8 Березня, то крім екзотичного відпочинку ми можемо запропонувати Вам економний, але не менш захоплюючий відпочинок в Європі, Єгипті, Україні. Для будь-якого бюджету можна підібрати найкращий подарунок для жінки на 8 Березня – це романтична подорож на двох!»

____________________________________________________________________________

Адреси офісів ДАТУР:

м.Житомир, вул. Київська, 79
м.Житомир, вул. Київська, 25

Телефони: (0412) 36-12-33, 41-27-60 ,41-86-06

Оксана Козловська 067-410-51-73 ok_oa@mail.ru
Вікторія Казмірчук 066-347-70-60 datour@ukr.net
Артем Козловський 063-63-68-262 artourizm@rambler.ru
Алла Федорко 050-463-22-21 ftour@ukr.net

м. Вінниця, вул. Пирогова 23-А, ТРЦ «FERIDE PLAZA»

(0432) 55-26-85 Марина, 068-111-39-49 doc.mar@mail.ru

Требуется менеджер по туризму с БОЛЬШИМ ОПЫТОМ работы
Резюме по адресу: ok_oa@mail.ru