Оновлений сайт облдержадміністрації тепер з фотографією Сергія Рижука

Житомирська обласна державна адміністрація зробила жителям області новорічний подарунок – з першого січня 2012-го року почав діяти оновлений сайт ОДА – www.zhitomir-region.gov.ua.

Репортер Житомира вирішив проаналізувати ті позитивні зміни у функціоналі сайту, які внесли його розробники. Виявилося – сайт той самий, жодних нових рубрик, наповнення ідентичне.

Відмінності:

1. Фотографія керівника області Сергія Рижука тепер у ТОПі сайту з вітальним словом користувачам ресурсу. Сергій Миколайович має щирі сподівання, що перебування на сайті ЖОДА буде продуктивним та забезпечить користувачів всією необхідною інформацією;

2. Домінуючий насичений синій колір замість колишнього світло-блакитного;

3. Вивід новин в центрі головної сторінки сайту, а не в правому стовпчику, як було раніше.

Василь Петрович Кравчук, людина відповідальна за редизайн сайту ОДА, начальник відділу інформаційного забезпечення ОДА одразу ж наголошує у розмові з Репортером Житомира, що той сайт, який надано користувачам з 1 січня 2012 року – не новий сайт, а перероблений старий.

– Нинішній варіант більш доступніший, зручніший, читабельніший, сучасніший. Але, звісно, це не новий повноцінний сайт, на якому можна втілювати сучасні підходи до розробки і створення інформаційних ресурсів., – каже Крачук.

Спеціаліст знає чому не все так добре: “У нас поки немає серверного обладнання, потужності якого дозволять запустити і якісно підтримувати сучасний продукт”.

– У планах – в березні цього року запустити повноцінний новий сайт. Але ж ви знаєте, що наскільки далекими можуть бути плани від їх реалізації, – підсумував фахівець.