В Коростишеві вандали обікрали “Казковий ліс”

Коростишівські лісівники постраждали від злодіїв.

Кілька місяців тому обласні засоби масової інформації повідомляли, як «привітали» бердичівських лісівників з професійним святом – з лісу поблизу Бердичева викрали альтанку.

Подібний подарунок з Новорічними святами отримали й коростишівські лісівники. Вандали-крадії «похазяйнували» на рекреаційному майданчику «Казковий ліс» в лісовому масиві біля автотраси Київ-Чоп, інформує прес-служба ЖОУЛМГ.

Рекреаційний пункт поблизу Коростишева «Казковий ліс» повністю відповідав своїй назві. Облаштовуючи його, лісівники не просто доклали рук, не шкодуючи сил та грошей, вони туди вклали душу. Вирізані з дерева скульптури богатирів, дитячі гойдалки з лісовими звірятами, різьблені лави, які утримують дерев’яні ведмеді… не дочекалися гостей, що мають відвідати нашу державу під час чемпіонату Євро-2012. Лісівники області докладають всіх зусиль, щоб нам не довелося червоніти перед приїжджими.

Однак злодіям, що побували в «Казковому лісі» в ніч з 1 на 2 січня, мабуть, більше до вподоби гори сміття, поламані гойдалки, розтрощені столи та лави. Саме таким вони залишили майданчик, викравши до того ж казкових ведмедів.

Головний лісничий державного підприємства «Коростишівське лісове господарство» Леонід Костюк разом з різьбярем Гурманом Андрієм творили цей пункт відпочинку не один місяць. Тепер просто повірити не можуть, що їхню працю так нахабно сплюндровано. «Як можна так по-хижацьки ставитися до краси, до того ж створеної чиєюсь працею?» – не може заспокоїтися лісівник.

Щоб знайти лиходіїв та покарати, лісівники сподіваються на допомогу правоохоронних органів та громадян, котрим небайдужі проблеми культури спілкування з природою.

Всіх, кому хоча б щось відомо про крадіжку, лісівники просять зателефонувати за телефонами (04130) 5 13 50, (04130) 5 13 63, або 102.