У Росії з’явився сайт, що розповідає про дурниці чиновників

Тепер росіяни можуть не лише почитати, а й розповісти про ті дурниці, які «творять» чиновники цієї країни.

У п’ятницю був запущений спеціально створений для цих цілей сайт, який можна знайти набравши в рядку браузера «россиябездураков.рф».

Користувачам мережі інтернет пропонується писати свої скарги і розповісти всім громадянам країни про те, що дурного, на думку користувача, зробили російські чиновники. Повідомляється, що незабаром на сайті буде надана можливість не просто додавати «чиновницькі дурниці», а й голосувати за них, таким чином, визначаючи найдурніші рішення і висловлювання людей при владі, пише тсн.

Користувачі мережі інтернет мають можливість додавати свою інформацію в різноманітні рубрики, наприклад, «Транспорт і дороги», «Цитати», «Закони та документи». Окремо виділено місце для додавання цитат, які виголошують чиновники в Росії, і яким, на думку росіян, має бути приділена особлива увага.

На сайті реалізована карта РФ, на якій можна побачити з якого регіону країни прийшло повідомлення про дурниці.

Зазначимо, що як тільки сайт почав свою роботу, зі столиці країни надійшло 41 повідомлення. Що ж стосується цитат, то лідером поки є керівник ЦВК Росії Володимир Чуров (“Я дивлюся на життя оптимістично – коли запитують, як живеш, треба відповісти: вибираю кладовище”), а також Тетяна Голікова, яка керує російської медициною (“Ми повинні підвищити виявлення захворювань і навчитися їх лікувати, не доводячи до смертності”) і депутат Держдуми Микола Харітонов (“Ми не особи, ми – це чітко прописано – депутати”).