В Житомирі офіційно відкрили багатозальний кінотеатр “Мультиплекс”

Сьогодні в нашому місті в ТРЦ “Глобал UA” офіційно відкрився обіцяний багатозальний кінотеатр “Мультиплекс”.

На відкриття прибули посадові особи житомирської міської ради на чолі з міським головою Володимиром Дебоєм, керівники ТРЦ “Глобал UA” та генеральний директор мережі “Мультиплекс” Анатолій Базильчук.

Гендиректор проінформував запрошених про вартість проекту. Виявляється, житомирський “Мультиплекс” коштував інвестору 40 мільйонів гривень, одночасно у ньому йде показ 5-ти фільмів, загальна кількість місць у всіх п’яти залах – 520.

Анатолій Базильчук, генеральний директор «Мультиплекс»: «”Мультиплекс” – найбільша мережа кінотеатрів України. Цифрові проектори, які стоять у Житомирі – виробництва американської компанії «Крісті» – провідного виробника ринку кінопрокату в Штатах.

Сьогодні ми офіційно відкрили 5 кінозалів. Основна аудиторія – молодь, і люди середнього віку. Відповідно і орієнтація по жанрам картин спрямовується на цю категорію глядачів. В житомирському “Мультиплексі” найновіші фільми світового кінопокату в цифровому та плівковому форматах. “Мультиплекс” вже працює і я запрошую усіх мешканців регіону відвідати кінотеатр. Вибір картин, які демонструються одночасно – вас вразить.”

Міський голова Володимир Дебой радіє, що у Житомирі за рахунок інвесторів з’являється сучасний центр якісного дозвілля.

Не на камеру менеджери “Мультиплексу” та керівники “Глобала” зізнавалися, що найефективніший бізнес-план, який був затверджений і за яким збудували кінотеатр в Житомирі, все одно збитковий. Дорогуще обладнання при доброму ході справ окупиться не менш як за 7 років. І керівництву доведеться добряче попрацювати над тим, щоб зали “Мультиплексу” були стабільно наповнені.

До речі, вартість квитків на один сеанс у діапазоні від 25 до 80 гривень. Студентам обіцяють знижки. Найдорожчі місця на “гальорці” – шкіряні сидіння з автоматичним відкиданням спинки дуже зручні. Репортер Житомира перевірив.

В честь Тетяниного дня “Мультиплекс” подарував житомирським студентам безкоштовний перегляд картин

“Мультиплекс” запрошує житомирян на перегляд найновіших хітів світового кінопрокату!