Житомирські політики змагатимуться за титул “Король рингу”. Умови участі читай тут!

Відомі політики і видатні люди Житомирщини змагатимуться за титул «Король рингу». Спортивний клуб “Легіон” планує знову провести боксерське змагання.

«Це дуже цікавий захід, який популяризує спорт, зокрема, бокс. Ми плануємо провести “Король рингу” у травні 2012 року. Думаю, що кожен кандидат захоче показати свої можливості не тільки в ораторському мистецтві, а й у спорті. Тим паче, що грядуть вибори, а глядач прагне видовища. Тому чим більше учасників, тим ефектніше шоу. Доповню, хороше шоу», – розповідає Олександр Коцюбко, президент СК «Легіон».

Олександр Петрович пошепки сказав Репортеру Житомира: «Я сподіваюсь, що і міський голова Володимир Дебой візьме участь у змаганнях. І як перше обличчя міста покаже приклад».

Головна вимога до учасників – не бути боксерами, адже кожен учасник готуватиметься до змагань разом з професійними тренерами протягом двох місяців.

Перший «Король рингу» проходив у 2007 році (відеоматеріали можна подивитися на сайті Спортивного клубу «Легіон»). У змаганні брали участь депутат міської ради Олександр Остапенко, приватний нотаріус Валентин Слюсар, секретар міської ради Анатолій Каленський, головний редактор газети «20 хвилин» Артем Фляжніков, начальник управління земельних ресурсів міськради Дмитро Пшоняк, підприємець Вадим Безгрошовий, начальник футбольної команди СК «Легіон» Олег Малиновський і багато інших.

У 2007-му Королем рингу став Олег Малиновський, начальник СК «Легіон». У фіналі йому поступився тодішній секретар міськради Анатолій Каленський.

З 13 січня 2012 стартує відбірковий конкурс на участь в спортивно-розважальному поданні «Король Житомирського рингу-2012».

Якщо Ви:

-Сміливі;
-Амбітні:
– Відомі;
– для Вас бокс – мрія.

Умови конкурсу:

– учасником змагання може бути кожен бажаючий віком від 20 до 55 років, хто ніколи раніше професійно не займався боксом, не має проблем зі здоров’ям (довідка від лікаря обов’язкова);

– вступним внеском для участі в спортивному змаганні буде надана учасником безповоротна фінансова допомога одному з дитячих інтернатів Житомирської області відповідно до опублікованого переліку (публікація списку інтернатів буде пізніше) у розмірі не менше 8000,00 грн. Вступний внесок оплачують тільки ті, хто пройшов відбірковий конкурс;

– заявки можна подавати на електронну адресу sk-legion@inbox.ru або на поштову адресу 10000, м. Житомир, Київська, 39, ЖМГО СК «Легіон», телефон для довідок 067-412-72-70, 0412 47-40 – 67. В заявці потрібно вказати прізвище, ім’я, по батькові, телефон, домашній і електронний (при наявності) адреси, надати копію довідки від лікаря;

– заявки прийматимуться з 14.01.2012 по 29.02.2012 рр.

Всього буде відібрано 8 учасників, які в березні і квітні тренуватимуться. Кожен з учасників матиме особистого тренера. Спортивне змагання відбудеться на сцені Житомирської обласного музично-драматичного театру на початку травня 2012 року і буде присвячене Дню Перемоги.

«У всі часи люди жадали видовищ. Як кажуть, ситі не хлібом єдиним. А в розряд найбільш яскравих видовищ із переживаннями не межі фанатизму завжди входив спорт, особливо бокс. На рингу відточували свою майстерність такі великі прославлені боксери як Льюїс, Тайсон, Костя Дзю, брати Клички. І у Вас є шанс публічно вийти на цей ринг, обмінятися думками за допомогою жестів, увійти в історію і стати зіркою житомирського боксу. І не важливо переможете Ви чи ні. Але на ринг виходять сміливі, мужні й видатні люди. У добру путь», – підсумував Олександр Коцюбко.