236 тисяч гривень зібрав у Житомирі благодійний мега-марафон

І це ще не все. Гроші продовжують надходити на рахунок проекту “Разом до життя”.

Він триватиме до 25 лютого. Всі, хто ще до нього не долучився можуть перерахувати суму грошей, які мають змогу виділити, на допомогу онкохворим дітям, які перебувають на лікуванні в житомирській обласній лікарні.

Відкритий рахунок філії АТ «Укрексімбанк» у Житомирі:

Україна, 10014, м. Житомир
вул. Перемоги, 23
Р/р № 26003015214916
МФО 311324

____________________________________________________________________________

Марафон ще не закінчився, але сума зібраних коштів для Житомира вже є рекордною. Порівняти тільки – минулого року під час аналогічної акції вдалося зібрати всього 36 тисяч гривень, а цьогоріч – вже 236 тисяч. Але шляхи Господні нам невідомі – ті 36 тисяч врятували життя одному хлопчикові. А сьогодні є надія на те, що вони врятують одразу декілька життів.

Як сказав ведучий благодійного вечора Юрій Кот, це якраз той випадок, коли гроші, ці папірці, можуть врятувати життя дітей. Що таке гроші, а що таке життя? Ми ж знаємо випадки, коли всі багатства світу цього не здатні врятувати людину. А тут – показник одружання онкохворих дітей на Житомирщині за останні роки зріс з 10% до 70-ти.

Діти видужують. Вони можуть стати співаками, якими захоплюватиметься публіка, вчителями, інженерами, мандрівниками, дввірниками, мамами і татами. Та ким завгодно, аби вони тільки жили, а ми не були байдужими. Якщо кожен житель Житомирщини щодня заощаджуватиме і віддаватиме на лікування онкохворих діток, вдумайтесь, 4 копійки, вдасться забезпечити порятунок всіх. І без благодійних концертів.

Виступили “Друга Ріка”, Воєвуцький, Бондарчук, Власова, “С.К.А.Й.” Вони хвилювалися, ніби вперше на сцені. Ледве доспівували, забували тексти власних пісень. Зважаючи на мету концерту, їхні композиції набували зовсім іншого змісту. Власова ледве доспівала пісню в якій йшлося про те, що людина піде і не повернеться, лідер гурту “С.К.А.Й.” Олег Собчук натхненно з залом благав “Не йди”.

Благодійний вечір залишив у душах тепло і розкрив очі на те, що було незрозуміло. Спасибі організаторам, співакам і добрим людям, які дали гроші.

Сергій Фещенко

____________________________________________________________________________

Репортер Житомира обов’язково запропонує своїм читачам докладний фоторепортаж! Фотографії нам люб’язно погодився надати відомий житомирський фотограф Леонід Шевчук.