Бердичівський район отримав нового керівника

6 лютого у Бердичівській районній адміністрації офіційно представили нового голову.

Ним став колишній начальник обласного головного управління житлово-комунального господарства та енергозбереження Володимир Збаражський. Із призначенням на посаду його привітали голова облдержадміністрації Сергій Рижук та голова Бердичівської районної ради Микола Стороженко, проінформували Репортер Житомира в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

Нагадаємо, попереднього керівника району чекала незавидна доля – його півроку тому пов’язали за хабар у сумі 114 тисяч доларів США за виділення земельної ділянки площею 16 га на території однієї з сільських рад району. Як це було – дивіться відео!

На нового керівника району Володимира Збаражського губернатор Сергій Рижук покладає багато сподівань як на людину, яка швидко освоїть свою посаду, віддано і чесно працюватиме, виводитиме Бердичівський район на шлях прогресу та на перші позиції в області.

Нового голову РДА прийняли як рідного

Володимир Збаражський зауважив, що Бердичівський район для нього не новий. Із його перевагами та проблемами він знайомий ще від часу обрання депутатом обласної ради від цього району. Раніше, виконуючи попередні посадові обов’язки, нинішній голова райдержадміністрації разом із представниками місцевої влади вирішували такі проблеми Бердичівщини, як ремонт доріг, встановлення станції знезалізнення води, будівництво очисних споруд Райківської виправної колонії.

Володимир Збаражський поділився з присутніми під час представлення основними напрямками роботи в районі. На Бердичівщині, де проживає 32 тисячі населення, з яких 16 тисяч працездатного населення, а працюючих осіб всього 6 тисяч (34%), на перший план виходить питання організації нових виробництв, створення нових робочих місць. За словами голови райдержадміністрації, робота в цьому напрямку проходитиме під девізом: “Не залишити без уваги жодної працездатної людини району”.

Володимир Андрійович Збаражський

10.12.1956 рjre народився у селі Білилівка Ружинського району. Має вищу освіту – закінчив Ленінградську ордена Леніна лісотехнічну академію ім. С. М. Кірова за спеціальністю „Машини і механізми лісової та деревопереробної промисловості”.

Очолював підприємство у Бердичеві (ТОВ „Наш дім”) та на Вінниччині (ЗАТ „Хмільникмеблі”).

З травня 2010 року по січень 2012 працював начальником головного управління житлово-комунального господарства та енергозбереження Житомирської облдержадміністрації.