Чемпіонат Житомира з футзалу. 15 тур Вищої ліги

Одразу декілька цікавих матчів відбулося у 15 турі Вищої ліги чемпіонату Житомира з футзалу.

У першому матчі туру «Інбев» не просто нав’язав боротьбу іменитому «Динамівцю», а й зумів виграти матч. На три голи «Інбева» минулорічний чемпіон відповів лише одним. «Дасна-Кофеджио» продовжила свою переможну ходу, обігравши «Атлет-Океан» з рахунком 4:2.

У битві аутсайдерів «Медик» не залишив шансів «Комсомольцю» – 4:0. «Авангард» розім’явся на «Газмясі», здобувши впевнену перемогу 6:2.
Закривала тур дуель між «Легіоном» та «Поліссям». Попри ігрову перевагу «Полісся», «Легіон» зумів переломити хід зустрічі і святкував перемогу завдяки голу Дячука на останніх хвилинах матчу.

Турнірне становище команд

Програш «Динамівця» відновив інтригу чемпіонату, адже тепер лідер першості має фору лише в один пункт. «Авангард» свій матч виграв і синхронно з «Інбевом» продовжує погоню за «Динамівцем». «Візаж» через участь у першій лізі чемпіонату України свій матч пропускав, що дозволило «Легіону» вийти на четверте місце. Футзалісти «Полісся» у напруженому матчі програли «Легіону» і залишились на шостій сходинці.

«Дасна-Кофеджио» перемогла і наздогнала свого конкурента – «Атлет-Океан». «Газмяс» програв, а «Медик» обіграв «Комсомолець» і тепер у цих трьох команд по 7 очок. Ось вам справжня боротьба за виживання.

Роман Буравський fca.zt.ua