Дебой готується до чергової сесії міської ради

24-го лютого 9 депутатів міської ради підписалися під вимогою скликати позачергову сесію на якій розглянути 2 питання наповнення бюджету міста та заслухати звіт секретаря міської ради Наталії Леонченко.

До кінця тижня депутатам житомирської міськради вдалося зібрати підписи для проведення позачергової сесії. В свою чергу міський голова Володимир Дебой розповсюдив звернення до депутатів наступного змісту:

Шановні депутати!

На ваше звернення до мене від 27.01.2012 року №2 з проханням про скликання сесії міської ради 31.01.2012 року та включення до порядку денного трьох питань повідомляю наступне.

Відповідно до мого розпорядження від 30.01.2012 року №48 сесія відбудеться 9 лютого 2012 року о 10 годині у сесійній залі міської ради, на початку буде розглянуто та затверджено порядок денний пленарного засідання.

У зв’язку з відкликанням п’ятьма депутатами своїх підписів під зазначеним зверненням, відповідно до ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» немає підстав для скликання сесії за пропозицією не менш як однієї третини депутатів від загального складу ради.