Ласкаво просимо в самий екстремальний ліфт – без дна (фото)

У торговому центрі Лондона відкрився ліфт «без підлоги».

Коли двері викликаного покупцями ліфта відкриваються, навіть найсміливіші спочатку приходять в жах від побаченого. Крім стандартної кабіни ліфта, відвідувачі виявляють безодню шахти ліфта.

Багато покупців були захоплені зненацька 3D ілюзією на підлозі ліфта, виконаної художником Ендрю Уолкером. Він заявив, що хотів перевірити реакцію людей на новий атракціон у парку Страффордшіра, повідомляє Daily Mail.

Власники компанії вирішили таким незвичайним чином привернути відвідувачів в новий парк Nemesis Sub-Terra, який відкриється в наступному місяці і запросить відвідувачів у підземну подорож крізь хитромудру мережу печер. За легендами парку, глибоко в підземеллі є дещо «незвичайне і страшне» – монстр, похований під землею два мільйони років тому, – Немезида.

Цей парк має стати найстрашнішою пам’яткою на сьогоднішній день.

При створенні ілюзії в ліфті були використані деякі найзагальніші страхи в тому числі страх висоти, темряви і клаустрофобія. Тепер жителі Лондона задаються питанням, які ж атракціони придумали для них в Парку, якщо цей ліфт вважається просто розвагою.