Маленька бердичівлянка стала учасницею четвертого сезону шоу «Україна має талант»

Популярне телешоу «Україна має талант» продовжує впевнено набирати обертів шукаючи таланти на теренах нашої країни.

Вже у березні, на телеканалі СТБ стартує четвертий сезон шоу, в якому знову візьме участь представниця Бердичева. Анастасія Шиманська, вихованка циркової студії «Жанр» змогла потрапити до півфіналу четвертого сезону шоу «Україна має талант».

Анастасія не проходила кастинг головного талант-шоу країни, що був у Бердичеві. Натомість люди, що відбирають учасників шоу, побачили відеозапис з виступом юної артистки розміщений на одному з інтернет-ресурсів всесвітньої мережі і запросили дівчинку разом з Петром Миколайовичем Герасименком, керівником студії «Жанр» на один з регіональних кастингів в Одесу. А вже в місті біля моря, дівчинка своїм виступом ще раз підкорила серця суддівської трійки і отримала три заповітні «так», що означали для неї продовження боротьби за місце у півфіналі.

«Настя показала прекрасний результат і вразила як суддів, так і глядачів – вона виступала з складним пластичним етюдом, який уже сам по собі був демонстрацією людських надможливостей» – розповідає Петро Герасименко, керівник студії «Жанр».

Отримавши три «так» в Одесі, приблизно через десять днів, Настя отримала запрошення до Києва, на відбір у півфінал шоу. Двісті учасників, відібраних під час регіональних кастингів, серед яких була й Анастасія, знову виступали на сцені виборюючи собі місце в 50-ці півфіналістів.

Дівчинці вдалось вразити суддів, завоювати їх серця і заволодіти увагою всього залу. Навіть ведуча шоу Оксана Марченко, спостерігаючи за виступом Насті, підмітила, що дитина отримує від виступу шалене задоволення.

Отже, з 10 березня Житомирщина матиме змогу подивитись на виступи Анастасії Шиманської під час регіональних кастингів і підтримати її в прямих ефірів телешоу. А сама юна бердичівлянка мріє потрапити в трійку лідерів шоу «Україна має талант» і, якщо пощастить виграти мільйон гривень, витратити гроші на ортопедичне ліжко для мами і ремонт у квартирі.

Анна Павловська, Ріо Бердичів