Путівки на травневий або літній відпочинок в Туреччині за низькими цінами! Весняна акція від Датур – знижки на раннє бронювання турів до Туреччини

Туреччина 2012. Не пропустіть свій шанс забронювати відпочинок у Туреччині заздалегідь і отримати великі знижки!
Раніше бронюєш- дешевше відпочиваєш!

Туреччина 2012. Не пропустіть свій шанс забронювати відпочинок у Туреччині заздалегідь і отримати великі знижки!

Ви думаєте, що ще рано думати про травневий відпочинок?

Ви думаєте, що гарячі тури і путівки в Туреччину на травневий відпочинок будуть дешевші, ніж послуги раннього бронювання турів?

А ось і ні! Вже зараз Ви можете скористатися перевагами раннього бронювання від Туртесс Тревел (Turtess Travel – міжнародний туроператор по Єгипту, Туреччині, Ізраїлю, Таїланду і Еміратам).

Акція від Туртесс Тревел: раннє бронювання на травневий та літній відпочинок в Туреччині продовжено до 31.03.2012!

Знижки до 20%, прогнозована економія до 50% від сезонної ціни путівки!

Звідки береться така економія? Все дуже просто.
1. Власникам готелю вигідніше заздалегідь розпланувати завантаженість готелю навіть за нижчою ціною, ніж переживати з приводу заповнення в сезон, з цього на деякі готелі знижка сягає близько 50% від його сезонної вартості. Так само раннє бронювання допомагає отельеру заздалегідь дізнатися, туристи яких країн будуть переважати при заселенні і заздалегідь підготуватися як за складом меню, так і по набору команди аніматорів, щоб гості готелю не нудьгували вечорами і відчували себе комфортно.

2. Другий фактор, що впливає на ціну – це переліт, туроператору важливо знати заздалегідь, скільки чартерів йому знадобиться на сезон, з цього раннє бронювання турів заохочується так само і більш низькими цінами на авіаперевезення.

3. Забронювавши тур по акції раннього бронювання Вам можна не турбуватися про курс долара або гривні, забронювавши тур заздалегідь, і вчасно його оплативши, його ціна фіксується, і до моменту відпочинку ви можете не турбуватися про курси валют, адже у вас вже все заброньовано.

Зараз можна придбати кращі готелі за ціною звичайних в сезон. Купуючи відпочинок в Туреччині заздалегідь, ви не тільки заощаджуєте свої гроші, але і вибираєте найкращі туристичні пропозиції.

В сезон за таку суму Ви зможете відпочити в готелі класом набагато нижчим, а зараз завдяки ранньому бронюванню турів Ви можете дозволити собі відпочинок в п’ятизірковому готелі.

Готелі, які Туртесс Тревел пропонує до реалізації за акції «Туреччина 2012, раннє бронювання»:

Рекомендовані «Датур» готелі для раннього бронювання

Gloria Serenity Resort Hotel

Розкішний готель Gloria Serenity Resort, що відкрився зовсім недавно, в 2007 році, належить відомій мережі готелів Gloria Hotels & Resorts, якій також належать готелі: Gloria Golf Resort, Gloria Verde Resort, а також кілька чемпіонських полів для гольфу. Загальна площа території Gloria Hotels & Resorts становить 2.122.000 кв.м.

Відгуки туристів

Олена: “Готель дуже сподобався, мабуть, це єдиний готель, в який хочеться повернутися. Цього року поїду туди ж. Дуже приємна велика територія, є де погуляти. Міні зоопарк для дітей – це теж здорово! Харчування дуже гарне, на 5. Єдиний і величезний мінус – це море, ці плити просто необхідно прибрати і почистити дно”.

Рейтинг готелю 4.54

розміщення: 4.61

сервіс: 4.59

харчування: 4.43

Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort, з його сучасною архітектурою і унікальним природним середовищем, пропонує комфортабельний відпочинок і різноманіття видів розваг, необхідних протягом Вашого перебування на території комплексу.

Поле для гольфу, яке було розроблено французьким проектувальником Мішелем Гейоном, розташоване в Belek, в соснових лісах і пропонує курс навчання гри в гольф на полі з 18 лунок і територією 6288 метрів. У готелі 2 головних ресторани (криті – з кондиціонером), 3 аля карт ресторани, і 6 барів. Читальний зал, торговий центр, амфітеатр, конференц-зал, інтернет, сервіс в номерах.

Відгуки туристів

Валентина: “Дуже велика зелена територія. Скачуть білки. Ми весь час їх годували з рук. Гуляти з дітьми, а особливо, з коляскою одне задоволення. Дуже важливо, що немає нав’язливої анімації, тому в готелі дуже тихо. Море перші 3 дні було не зовсім спокійним, тому на берег були викинуті великі камені, заходити в море було не зручно. Потім море заспокоїлося, і на березі була дрібна галька, яка не чинила ніяких незручностей”.

Рейтинг готелю: 4.59

розміщення: 4.83

сервіс: 4.34

харчування: 4.62

Gloria Verde Resort

Оточений сосновим бором і евкаліптовими гаями, готель Gloria Verde Resort 5 * розташувався на території молодого курорту Белек буквально в декількох кроках від Середземного моря. Ці красиві місця вважаються заповідними. Місто було ретельно сплановане з урахуванням природних умов та сучасних туристичних вимог.

Відгуки туристів

Галина: “На мій погляд, Глорія Верде один з кращих готелів Белека для відпочинку сімей з маленькими дітьми і туристів, що віддають перевагу спокійному відпочинку. Для діточок створений прекрасний міні-клуб, дитячий басейн з пісочком на дні (щоб не вдарилися при падінні), відмінне дитяче меню в ресторані. Більш старшим дітям можна порадити разом з батьками сходити в безкоштовний аквапарк в Глорія Гольфі, ну а для маленьких підійдуть аквагорки і в Верде. Для дорослих створена атмосфера максимального душевного комфорту без гучної музики і набридливої анімації”.

Рейтинг готелю: 4.66

розміщення: 4.82

сервіс: 4.48

харчування: 4.68

IC Hotels Green Palace, IC Hotels Residence, IC Hotels Santai

Готель IC Green Palace, що входить в мережу готелів IC Hotels, розташований на території площею 93.000 м? і витриманий у стилі країн Південно-Східної Азії. Oтель був відкритий у квітні 2003 року. В готелі немає божевільних деталей мегаполісу, великої кількості сталі, бетону і скла, навпаки, в декорі використані дерево, яскраві сонячні фарби, блакитні басейни, більше 600 фінікових пальм, 300 видів рослин, від бамбука і японських парасольок до латаття і неймовірно красивий штучний басейн з водяними ліліями і рибками.

Відгуки туристів

Анна: “Територія – дуже велика і доглянута з різноманітною зеленню і квітниками. Через всю територію проходить ложе басейну у вигляді озера з мостами, островами. Окрема зона відділена для дітей: дитячий басейн з трьома гірками, міні клуб, дитячі майданчики”.

Рейтинг готелю: 4.38

розміщення: 4.61

сервіс: 4.18

харчування: 4.36

Cornelia De Luxe Resort, Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Готель Cornelia De Luxe Resort5 * (Корнелія Де Люкс Резорт5 *) розташований в 35 км від аеропорту, в 45 км від центру м. Анталія, в 4 км від селища Белек, на самому березі моря і складається з основної 5-поверхової будівлі, 3 -поверхового корпусу «Корнелія Гарден», розташованого в саду, і 80 вілл.

Відгуки туристів

Анастасія: “Тільки що повернулися з готелю, ми дуже прискіпливі туристи, відпочивали в Белеке в кращих готелях. Нам сподобалося в Корнелії, правда номера не дуже великі, прибирали завжди, наш номер прибирали в потрібний нам час. Ресторани відмінні, ті що за 6 євро -теж, головний ресторан нормальний, правда коли обідали там – нагадував по стравам вечерю, анімація нормальна, дуже сподобалася дитяча, так як чаду 5,5 років, спасибі аніматору Ромі – супер. Потрапили на Гала вечерю, феєричне шоу, затьмарило всі мінуси, феєрверк і салют просто супер, краса була, 3 поверховий торт. Раджу як відмінний готель для сімейного відпочинку”.

Рейтинг готелю: 4.74

розміщення: 4.82

сервіс: 4.69

харчування: 4.72

Calista Luxury Resort

5-зірковий розкішний курорт Calista Luxury Resort працює за системою “все включено”. Він має у своєму розпорядженні окрему ділянку середземноморського пляжу, школу серфінгу і парусного спорту, а також розкішний спа-салон. В радіусі 7 км розмістилися 10 полів для гольфу.

У всіх номерах розкішного курорту Calista є балкон або тераса з видом на море або гори. У кожному номері є супутникове телебачення, безкоштовний Wi-Fi і простора ванна кімната.

10 ресторанів курорту Calista пропонують страви на будь-який смак. В барі біля басейну Turca подають легкі закуски і напої (на терасі біля басейну). У розташованому в саду ресторані можна випити напій і подихати свіжим морським бризом. Розкішний курорт Calista має 5 освітлених тенісних кортів, поле для міні-футболу та доріжки для боулінгу. В розміщеному на площі 3500 м? спа-центрі Callos вам запропонують різні процедури. Тут до ваших послуг сауни, масажні та косметичні процедури.

Відгуки туристів

Катерина: Харчування гарне і різноманітне, велика територія, пляж великий і чистий. Ми відпочивали в багатьох готелях Туреччини є з чим порівняти (Ela Quality Resort 5 *, Papillon Zeugma 5 *, Rixos Premium Belek 5 *) і цей готель повністю виправдовує витрачені на нього гроші.

Рейтинг готелю: 4.31

розміщення: 4.53

сервіс: 4.09

харчування: 4.31

Adam&Eve Hotel 5*

“Адам і Єва” – це рай на землі, віддзеркалення самовіддачі персоналу і дійсної любові до турецького туризму. “Адам і Єва” – це інвестиція, що перевищує 100 мільйонів Євро та є подарунком, який Kay? Group, одна з найбільших компаній в турецькому туризмі, зробила Туреччині. «Адам і Єва» відкритий всі 12 місяців в році.

Відгуки туристів

Тетяна: “Дизайнерський готель високого рівня, підійде для молодят, пар без дітей, і галасливих компаній. Дуже різноманітне та смачне харчування, великий вибір напоїв протягом дня, пляж широкий, хороший пологий захід в море, є пірс, цікаві вечірні програми (жива музика, кожен день нові виступи різних груп). Відмінний вибір для відпочинку на вихідні, святкування знаменних подій!”.

Рейтинг готелю: 4.47

розміщення: 4.53

сервіс: 4.23

харчування: 4.6

Ela Quality Resort

«Ela Quality Resort» відноситься до категорії п’ятизіркових готелів. До ваших послуг 1 основний ресторан, 7 a’la carte ресторанів (по попередньому бронюванню): італійська, турецька, японська, французька, мексиканська і бразильська кухня, рибний ресторан, 11 барів, відкритий басейн, 5 водних гірок, критий басейн, 5 конференц-залів (25-1000 чол.), прокат автомобілів, магазини, пральня/хімчистка, перукарня, Інтернет-кафе, фітнес-центр, сауна, джакузі, турецька лазня, настільний теніс, більярд, баскетбол, волейбол, денна та вечірня анімація, тенісні корти, немоторизіровані водні види спорту, послуги лікаря, масаж, освітлення тенісного корту, моторизовані водні види спорту. Власний піщаний пляж, рушники, шезлонги, парасольки – безкоштовно.

Відгуки туристів

Віталія: “Готель дуже сподобався. Чудове обслуговування в ресторанах, великий вибір фруктів. Хороше харчування для маленьких дітей (відварна курка, котлетки, варені овочі і т.д.), є мікрохвильовка, блендери, все для підігріву дитячого харчування. Дитячий клуб – окрема тема. Такого я ніде не бачила. Клуб розділений по віку, починаючи з 1 року. Замало зелені. А в іншому ми залишилися дуже задоволені. Рекомендую цей готель для відпочинку з дітьми, у тому числі з маленькими”.

Рейтинг готелю: 4.38

розміщення: 4.62

сервіс: 4.1

харчування: 4.42

Spice Hotel & Spa

Готель розташований на Анталійському узбережжі в мальовничому куточку в оточенні соснових та горіхових лісів, на самому березі моря з піщаним пляжем і по праву може називатися туристичним раєм.

Відгуки туристів

Олена: “Спайс один з кращих готелів Белека для відпочинку туристів середньої та старшої вікової групи, які віддають перевагу спокійному, не активному відпочиноку. Навряд чи цей готель можна порадити молоді, втім, частково це стосується і сімей з дітьми”.

Рейтинг готелю: 3.99

розміщення: 4.18

сервіс: 3.66

харчування: 4.13

Papillon Ayscha, Papillon Zeugma

Готель розташований на узбережжі, в 4 км від Белека. Пройшовши повну реконструкцію в 2005 році, готель знаходиться на власній території (60 тис. кв. м) з садами, сосновими гаями, каскадними басейнами і приватним пляжем. Назва Papillon Ayscha походить від жіночого імені Аїша, що в перекладі означає «королева». Розташований далеко від міського шуму, готель пропонує комфортабельне розміщення і різноманітні види дозвілля.

Відгуки туристів

Анна: “Маленька, але дуже вдало спланована територія – через деякий час починаєш цінувати можливість швидко опинитися на пляжі, а звідти, наприклад, в номері або ресторані. Зручно. Особливо з дітьми. За відчуттями близько 90% відпочиваючих приїхали туди саме з дітьми”.

Рейтинг готелю: 4.57

розміщення: 4.64

сервіс: 4.48

харчування: 4.59

Rixos Sungate, Rixos Premium Belek

Крім унікальної архітектури і прекрасного ландшафтного дизайну готель Rixos Sungate пропонує широкий вибір ресторанів, барів та місць для активного і розміреного проведення часу з безліччю розваг, що дасть чудову можливість відкривати для себе щось нове і цікаве. Готельний комплекс розташований на території загальною площею 250.000 кв.м. і знаходиться в мальовничому регіоні Кемер. В готелі є власний пляж протяжністю 720 м, бухта і два пірса.

Відгуки туристів

Станіслав: “Рекомендую всім, хто віддає перевагу відпочинку без проблем, особливо цінують красиву природу, розкішні апартаменти і хороший сервіс. Територія готелю дуже велика і доглянута”.

Рейтинг готелю: 4.21

розміщення: 4.45

сервіс: 3.79

харчування: 4.4

Vogue Hotel Avantgarde

Перлина Анталії, райський куточок Кемера, центр моди й стилю селища Гейнюк – Vogue Hotel Avantgarde розкриває перед вами свої двері. Vogue Hotel Avantgarde породжений наймоднішими ідеями і фантастичною архітектурою. Цілодобове обслуговування молодими і професійними працівниками разом з енергією сонця забезпечать Вам незабутній і неповторний відпочинок.

Відгуки туристів

Ірина: “Особливості: делюкс готель, дуже витончений, позолота, шикарний, дуже стильний. Тиха заспокійлива атмосфера. «Холодний». Хороший для відпочинку з дітьми”.

Рейтинг готелю: 4.42

розміщення: 4.47

сервіс: 4.29

харчування: 4.51

Maxx Royal Belek Golf & Spa

Відкриття в 2011р. Готель Maxx Royal Belek Golf Spa 5 * (Макс Роял Белек Гольф Спа 5 *) розташований на березі моря, 3,5 км від центру м. Белек, в 35 км від аеропорту м. Анталія, в 45 км від центру м. Анталія.

Відгуки туристів. Готель відкривається в 2011 році. Відгуків поки немає.)

Starlight Convention Center Thalasso & Spa, і багато інших

Красива зелена територія з цікавим архітектурним рішенням. Розвинена інфраструктура, відмінний SPA-центр (гідро-басейни з морською водою, сольова і снігова кімнати, різні програми).

На території готелю створена печера із зоряним небом, в якій розташовані ресторани a la carte. Відмінне харчування, 4 типи концепцій UALL. Готель високого рівня для спокійного дорослого відпочинку.

Житомирська туристична фірма DATOUR з радістю надасть вам кваліфіковану допомогу в підборі ідеального туру вашої мрії!

Раннє бронювання турів до Туреччини

Адреси офісів ДАТУР:

м. Житомир, вул. Київська, 79
м. Житомир, вул. Київська, 25

Телефони: (0412) 36-12-33, 41-27-60 ,41-86-06
Оксана Козловська 067-410-51-73 ok_oa@mail.ru
Вікторія Казмірук 066-347-70-60 datour@ukr.net
Артем Козловський 063-63-68-262, 067-345-07-07 artourizm@rambler.ru
Алла Федорко 050-463-22-21 ftour@ukr.net

м. Вінниця, вул. Пирогова 23-А, ТРЦ «FERIDE PLAZA»
(0432) 55-26-85 Марина, 068-111-39-49 doc.mar@mail.ru

Потрібен менеджер з туризму з ВЕЛИКИМ ДОСВІДОМ роботи
Резюме за адресою: ok_oa@mail.ru

Оксана Козловська, директор туристичної фірми “ДАТУР” в Житомирі: “За підсумками роботи турагентство “Датур” нагороджено сертифікатом від Туртесс Тревел – “Платиновий клуб”. Це вища ступінь оцінки за бездоганне співробітництво та успішну реалізацію туристичного продукту від провідного туроператора України”.

Скористайтеся нашим сервісом підбору туру від Туртесс Тревел!

Схожі статті

Де і як купувати екскурсії в Туреччині і скільки вони коштують: корисні поради від житомирського турагентства Датур. Відео кращих екскурсій!

Покупка екскурсій в Туреччині: корисні поради від мережі агентств Датур

Шопінг як мистецтво! Десять правил успішного шопінгу в Стамбулі від ТА «Датур»

ДАТУР рекомендує відпочинок в Туреччині: відео кращих готелів Туреччини

Пошук попутника в подорож – зручний сервіс для одиноких людей від ТА “Датур” в Житомирі

Відпочинок з дітьми за кордоном – рекомендації для батьків

У Туреччині відкрився найбільший готель – Maxx Royal Belek Golf & SPA

Відпочинок у Туреччині за системою ВСЕ ВИКЛЮЧЕНО! Як уникнути цього: професійні поради туристам від менеджерів агентства ДАТУР