Суперфіналістка телешоу “Танцюють всі-4” провела майстер-клас для житомирян

Сьогодні, 10 лютого житомирський палац культури вітав учасників танцювального телепроекту “Танцюю всі-4” Тісато та Іллю.

Зустріч відбувалася за підтримки міського управліня культури та мера Житомира Володмира Дебоя, який, як з’ясувалося, є шанувальником Тісато. Під час виступів ведуча програми – хореограф Київського хореографічного коледжу Інна Бурдейна розповідала історію творчо-танцювального шляху японської дівчини. А ось Ілля, вийшовши на сцену після запального танцю сам розповів житомирянам, що вже цілком перебрався до України.

Своїми неймовірними рухами, пластичністю та легкістю Тісато зачарувала увесь зал. До речі, хочемо нагадати, що Тісато Ісікава – єдина учасниця “Танцюють всі”, якій дали другий шанс для участі в проекті. Адже, підчас третього сезону «Танцюють всі» дівчина отримала травму ноги, і була змушена поїхати додому.

Вийшовши на сцену та обійнявшись, найромантичніша пара телепроекту «Танцюють всі – 4» Тісато та Ілля відповідали на запитання житомирян. Після цікавих відповідей відбувся безкоштовний майстер-клас.

Репортер Житомира поцікавився у Тісато чи ще були якісь майстер-класи в інших містах України, і чи не було запрошень до Європи.

«Да, были, только я не помню где. А предложений и приглашений с Европы еще не было. Но я очень хочу!»

Свій майстер-клас у Житомирі першою давала Тісато