В Житомирі 15-річного хлопця побив та пограбував давній знайомий

Нещодавно до Богунського райвідділу міліції м. Житомира надійшло повідомлення про те, що на вулиці обласного центру у 15-річного хлопця незнайомці силоміць відібрали особисті речі.

Як розповів оперативникам потерпілий, поблизу учбового закладу, де він навчається, до нього підійшли двоє агресивно налаштованих парубків. Спочатку погрожуючи, а потім і наносячи тілесні ушкодження, незнайомці забрали два мобільних телефони та сумку.

У ході оперативно-розшукових дій працівники карного розшуку райвідділу за підозрою у скоєнні цього злочину затримали двох неповнолітніх житомирян. Уже у ході подальшої перевірки з’ясувалось, що один з них був давнім знайомим потерпілого.

Як розповіли затримані, мобільні телефони вони продали, а гроші витратили на власні потреби.

Наразі Богунським РВ УМВС України в Житомирській області порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, відповідно до якої, розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років, інформує Світлана Чемерис, працівник Богунського РВ УМВС в Житомирській області.