Житомирський спортсмен отримав перемогу над чемпіоном світу з рукопашного бою

Цими вихідними, а саме 12 лютого у Хмельницьку пройшов відкритий чемпіонат з рукопашного бою.

У змаганнях прийняли участь більше 400 спортсменів з різних областей України (Вінниці, Івано-Франківська, Луцька), а також наші сусіди з Республіки Молдови.

Житомирська «Школа юних десантників» – 48 вихованців, зайняла почесне друге місце. У поєдинку з рукопашного бою вагова категорія 80 кг. перемогу отримав Джанжулія Тенгіз (тренер Вадим Голуб). Варто відзначити, що Джанжулія виборов перемогу у представника Хмельниччини, який є майстром спорту міжнародного класу та чемпіоном світу. У ваговій категорії +85кг. переміг Зайцев Вадим. Загалом наші спортсмени вибороли 13 перших місць, 12 других та 7 третіх місць.

За свої високі досягнення спортсмени висловлюють подяку тренерам – Президенту обласної федерації з бойового самбо Голубу Вадиму, який довгі роки присвячує свій час та енергію роботі з дітьми. Президенту обласної федерації військових багатоборств Романчуку Валентину та Директору «Школи юних десантників» Бурлак Віталію. Саме завдяки цим людям – спортсмени постійно займають призові місця на чемпіонатах області на України.

Сергій Форест