Житомирян візьмуть на стажування в США без знання англійської мови

В Житомирській та Київській областях стартує програма “Громадські зв’язки” (Community Connections Program, започаткована Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Програма стажування у США за темою «Енергоефективність – стратегічний пріоритет місцевої влади» передбачає 3-тижневе стажування у США.

Група складатиметься з 10 осіб. Під час перебування у США учасники проживатимуть у приймаючих сім’ях. Для участі у програмі знання англійської мови не вимагається. Для участі в конкурсі запрошуються фахівці, які беруть участь у місцевому реформуванні бюджетів і впроваджують програми енергоефективності, освітяни, представники громадських організацій та медіа, а також інші фахівці, що працюють у даному напрямку.

Орієнтовна дата поїздки групи з 27 червня – 18 липня 2012 року. Всі витрати покриваються програмою, окрім витрат, пов’язаних із виготовленням закордонного паспорта та подорожей територією України.

Презентацію програми ,,Громадські зв’язки” проведуть у Житомирі 9 лютого о 12.00, за адресою: МГО «Сучасний формат», майдан Згоди, 6, Бізнес-центр «Ярмарок», 2-й поверх.

Останній термін подання анкет 28 лютого 2012 року. Анкету можна подати у Житомирі протягом робочого тижня з 11.00 до 16.00 за адресою майдан Згоди, 6, Бізнес-центр «Ярмарок», 2-й поверх, МГО «Сучасний формат», тел. (0412) 46-10-86, або надіслати у Київський офіс програми за адресою: ГО «Інститут розвитку регіональної преси», пров. Георгіївський, офіс 408-409, Київ 01034, (кур’єром), тел. +380-67-217-9199.

Прочитати детальну інформацію про програму та скачати анкету можна на сайті http://irrp.org.ua/programa-gromadsk-zvyazki.html