Знайомтесь: два нові заступники прокурора Житомирщини

Вихідець з Донеччини, Ігор Проценко, який очолює прокуратуру Житомирської області, а до цього керував прокуратурою Одещини, не зміг працювати без своїх побратимів з попереднього місця роботи.

Тепер керівництво прокуратури Житомирщини наполовину одеське. Взагалі заступників чотири. Проценко нещодавно призначив двох – Марину Косовську та Владислава Фініка. Обидва посадовці приїхали в Житомир із Одеси.

Марина Косовська працювала начальником відділу роботи з кадрами прокуратури Одеської області

Владислав Фінік – начальником слідчого відділу слідчого управління прокуратури Одеської області.

А ось ще один нещодавно призначений “легіонер”, начальник УМВС України в Житомирській області Олександр Просолов вже заявив, що не збирається назначати на ключові посади в управлінні знайомих правоохоронців з тих, країв, звідки він родом, або з ким працював на попередній посаді. Каже, що головна проблема у цьому – забезпечити житло тим, хто переїжджає працювати в інший регіон. А це – додаткові і чималі грошові витрати, до того ж треба думати і про сім’ї “командированих” міліціонерів.

У прокурора, очевидно, інша думка. Хоча, можливо й головний міліціонер з часом теж передумає.

Репортерові Житомира стало відомо, що вже екс-заступники прокурора Житомирщини Володимир Сагадін, збирається на пенсію а Анатолій Кондратюк – переходить на іншу посаду.