31 березня – організоване прибирання міста Житомира

31 березня рекомендовано провести організоване прибирання міста.

Кожне підприємство, організація, заклад, установа будуть залучені до прибирання в місті закріплених і прилеглих територій, парків, скверів, лісопаркових зон, берегів річок та водойм.

Окрім власне прибирання та очищення від сміття території передбачені висадка дерев та квітів, оформлення клумб.

Керівники житлових підприємств до суботи мають провести збори по житлових будинках з тим, щоб залучити якомога більше мешканців до санітарного прибирання та благоустрою внутрішньобудинкових територій, інформує управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

Микола Боровець також зауважив, що робота з впорядкування міста є планомірною і послідовною, і не завершується після проведення загальноміського прибирання. Окрім цього, запроваджені раніше “чисті четверги” ніхто не відміняв, як і Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомирі.

Звернення міського голови Володимира Дебоя до мешканців Житомира

Дорогі житомиряни!

Кожен із нас хоче жити у чистому та охайному місті.

Запрошую всіх житомирян (керів­ників та трудові колективи підприємств, організацій, установ; представників політичних партій, релігійних конфесій, власників житлових будинків, вуличні, домові комітети, населення, військові частини, дислоковані на території міста) 31 березня 2012 року та упродовж наступних днів до Великодня долучитися до загальноміського благоустрою та санітарного прибирання міста.

Давайте разом спільними зусиллями наведемо лад біля своїх домівок. Адже чистота міста починається від будинку, прибудинкової території, вулиці кожного із нас.

Упевнений: всі небайдужі житомиряни зроблять свій внесок у добру справу, щоб із чистою душею та затишним довкіллям вітати красиву поліську весну.

Житомир – місто гарних людей та чистих вулиць!

З повагою,
Міський голова Володимир Дебой