Як створювалася кіно-сага про Гаррі Поттера

Останній фільм, що розповідає про пригоди юного чарівника Гаррі Поттера, вже вийшов на екрани, але кінокомпанія “Warner Brothers” не збирається завершувати франшизу, яка принесла виручки в мільярди доларів.

Саме тому вони запустили новий проект – екскурсійний тур «Harry Potter Studio Tour», який дозволить фанатам зазирнути «за лаштунки» і дізнатися, як створювався улюблений фільм. І фанати гарантовано не залишаться розчарованими, тому що проект дійсно абсолютно приголомшливий!

Отже, що ви побачите. Декорації, костюми і реквізит, які використовувалися у фільмах. Відвідувачі зможуть пройтися по алеї Діагон, побувати у Великій залі школи чарів та чаклунства Хогвартс, побачити зблизька незліченні книжкові полиці в кабінеті директора Дамблдора

А ще ви побачите мотоцикл Гегріда, чарівну паличку Гаррі, мантію Герміони – і все це поблизу виявляється настільки ж справжнім і абсолютно зачаровує, як і на екрані

І ось вона, модель Хогвартса, що викликала захоплені крики юних шанувальників поттеріани, що побували на прес-показі

Побудована в пропорції 1:24, ця модель використовувалася для екстер’єрних зйомок у перших шести фільмах. Увага до деталей воістину неймовірна. Модель висвітлює більш ніж 3000 діодів, що імітують внутрішнє освітлення замку в нічний час. На будівництво цього дивного будинку пішло більше шести місяців, це було справжнє випробування для художників і дизайнерів, що працювали над кіно-поттеріаною.

Торкатися до експонатів не можна. Тому залиште надії повалятися на ліжку Гаррі або посидіти за столом у хатині Хегріда.

Один з так званих інтерактивних проектів – кімната із зеленим екраном. Вам здається, що це просто порожня кімната? А ось і ні. Осідлайте мітлу, зробіть фотографію (всього за 12 фунтів стерлінгів) – і на знімку побачите себе, що проноситься над Лондоном.

Ось так це виглядає

Візит в музей сувенірів, розташований неподалік від входу

Попереджаємо, якщо ви зважитеся там побувати, ваші фінанси неабияк збідніють. Тут просто гори сувенірів різного роду, і багато з них вельми недешеві: наприклад, кільце-хорккрукс обійдеться вам в 39,95 фунтів, а слизеринський шарф з поліестеру – 24,95 фунтів.

Дорого? Тоді вам варто звернути увагу на один з найдешевших сувенірів – льодяник вартістю в 3,95 фунтів. А найдорожчим з числа сувенірів, які тут можна придбати, є мантія Дамблдора – вона потягне аж на 495,95 фунтів!

Кінокомпанія очікує, що за день на виставці побувають до п’яти тисяч відвідувачів. Відкриття виставки для широкої публіки відбудеться 31 березня

Єдине можливе розчарування – це зовнішній вигляд павільйону, де розташована виставка. Погодьтеся, коли заздалегідь налаштовуєшся на всілякі дива і чарівництво, якими сповнена сага про Гаррі Поттера, будеш дещо розчарований, побачивши ось такого прозаїчного ангара. Ще б пак, це ж не вежі і шпилі Хогвартса.

Вхід до Великої зали Школи чарівництва й чарівництва Хогвартс.

Інтер’єр Великого залу.

Хлопчик розглядає модель замку Хогвартс.

Хлопчик розглядає грифона.

Кабінет Зілляваріння, де править професор Снейп.

Привіт-драйв.

Двері таємної кімнати та двері Грінготса.

Хлопчик з кухлем маслопива.

Мотоцикл Гегріда.


Хлопчик розглядає будинкового ельфа Доббі.

Персонажі фільму – чарівні істоти.

Стіна живих портретів.

Гіппогриф Клювокрил.

Реквізит.

Газета «Щоденний пророк» і листи, які приходили Гаррі Поттеру

Будинок, де загинула батьки Гаррі

Одна з кімнат

Майстерня, де створювався реквізит

Магазин чарівних паличок Майстри Олівандера на алеї Діагон

Магазини на алеї Діагон

За матеріалами: fresher.ru

____________________________________

Адреси офісів ДАТУР:

м. Житомир, вул. Київська, 79
м. Житомир, вул. Київська, 25

Телефони: 36-12-33, 41-27-60 ,41-86-06
066-347-70-60 Вікторія, 063-63-68-262 Артем
067-410-51-73 Оксана, 050-463-22-21 Алла

м. Вінниця, вул. Пирогова 23-А, ТРЦ «FERIDE PLAZA». (0432) 55-26-85 Марина, 068-111-39-49, 063-629-77-30.

Для замовлень по Києву і Україні 063-63-68-262 Артем, 067-410-51-73 Оксана
www.hotway.com.ua