Європа без віз – Чорногорія, Греція, Італія, Хорватія! Морські круїзи від “Датур”

Круїз по морю – це завжди незабутньо, а круїз по Адріатиці подвійно.

Спеціально для російськомовних груп розроблені безвізові круїзні тури з Чорногорії. Вирушайте разом з мережею агентств “Датур” в дану морську подорож, відвідайте нові країни, познайомтеся з новими культурними традиціями, спробуйте вишукані місцеві делікатеси, заведіть безліч друзів.

ПРЕДСТАВЛЯЄМО ДЛЯ ВАС ТРИ ПРОГРАМИ:

ПРОГРАМА № 1 “РАЙ АДРІАТИКИ”

Спеціально для Вас наша ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ 2012 року – БЕЗВІЗОВИЙ КРУЇЗ «РАЙ АДРІАТИКИ» на комфортабельному теплоході “Arion”, де Вас зустрінуть дружна команда теплохода, на чолі з капітаном Жозе Віларіньо. За 8 днів плавання ви відкриєте для себе 5 країн Адріатичного узбережжя: мальовничу Хорватію, таємничу Чорногорію, багатолику Італію, самобутню Боснію і Герцеговину та урочисту Грецію.

На теплоході “ARION” – класичний комфортабельний теплохід, ідеальний вибір для подорожей, проведення конференцій, «закритих заходів», корпоративних зустрічей і просто відпочинку дружною сім’єю і компанією.

Програма круїзу

ПЕРШИЙ ДЕНЬ ПОДОРОЖІ – КОТОР

– місто моряків, перша зупинка на нашому шляху …

Пішохідна екскурсія по місту Котор (включено у вартість), знаменитому курорту на чорногорському узбережжі. Розташоване біля підніжжя гори Ловчен на березі Бока Которської затоки, це середньовічне місто унікальне за своєю красою. Котор внесений до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО в 1979 році.

Огляд міста передбачає пішохідну прогулянку, де Ви побачите найвідоміші пам’ятки – годинну вежу VIII століття, церкву Св. Луки з XII століття, Кафедральний собор Св. Тріфуна з XII століття (без відвідування).

Тривалість прогулянки 1,5 години.

В такому казково красивому місці починається круїз «Рай Адріатики» …
Теплохід буде чекати Вас в порту, поруч зі старим містом, 5 хвилин пішки від головних воріт старого міста.

Відправлення теплохода в 16:00.

Наша подорож починається в одному з найкрасивіших фіордів південного узбережжя – Бока Которської бухті. Боку кожен бачить по своєму – художники, поети, автори подорожніх нотаток, вчені, туристи. Кожен знаходить для себе мотив або натхнення, однак, всі вважають її чимось особливим, небуденним. Ми будемо пропливати повз міст Герцег-Нові, Рисан, Пераст – звідки і пішло мореплавство в Чорногорії, уздовж найкрасивіших гір, які милуються собою, відбиваючись в кристально чистій воді; поблизу островів – Госпа од Скрела (Мала Госпа, острів Оток), на якому стоїть монастир Ордена єзуїтів з церквою Богородиці, штучного острова «Богородиці на рифі», острів Святого Георгія.

Місцева валюта: ЄВРО.

ДРУГИЙ ДЕНЬ ПОДОРОЖІ – О. КОРФУ

Прибуття в порт в 8:00.

Хіба хтось не мріяв прокинутися вранці і опинитися на найкрасивішому з грецьких островів? Ми здійснили цю мрію! Острів Корфу просто потопає в зелені знаменитих оливкових гаїв і цитрусових садів, а схили гір круглий рік залиті прекрасними квітами! Туристів з усіх країн приваблюють піщані пляжі, красиві затоки, незвичайного смарагдового кольору вода, і, звичайно ж, багата історико-культурна спадщина.

Ви познайомитеся з дивовижною столицею острова Корфу, містом Керкіра, який являє собою химерну суміш венеціанської, французької і британської архітектури.

Пішохідна екскурсія по місту (включено у вартість): Ви побачите венеціанські фортеці – «Стару» (XII ст.) І «Нову» (XVI ст.), пам’ятник знаменитому російському флотоводцю Федору Ушакову, який керував армією при звільненні Корфу від французів, і після цього штурму став адміралом; відвідаєте Собор Святого Спиридона (XVI ст.) – покровителя острова (мощі святого зберігаються в соборі); дізнаєтеся про незвичайну історію острова, звичаї і традиції місцевих жителів …

Тривалість екскурсії 1,5 години.

Додаткова екскурсія
• «Палеокастриця»
– це головна природна пам’ятка острова Корфу. За легендою, саме в цьому чарівному місці грецький герой Одіссей зустрів Навсікаю.
Це найкращий пляж на всьому узбережжі Іонічного моря! Але, спочатку заплановано відвідування чоловічого візантійського монастиря, побудованого в III столітті і присвяченого Богоматері. Потім пропонуємо Вам помилуватися підводним світом Іонічного моря, красивими гротами і печерами, унікальною флорою і фауною. З такими красотами завжди трохи шкода розлучатися, тому ми завбачливо залишили ще деякий час, щоб Ви могли насолодитися відпочинком на одному з найкращих пляжів Корфу.

Тривалість екскурсії 5 – 6 годин.
В 16:00 повернення на теплохід, а для всіх охочих додаткова поїздка до shopping центру.

Шопінг – пропонуємо Вам безкоштовно відвідати грецьку шубну фабрику. Кожна жінка мріє мати у своєму гардеробі красиву теплу шубку, в якій вона буде відчувати себе справжньою королевою! Ви знаєте, що хутряна продукція, вироблена в Греції, цінується у всьому світі, і у Вас буде унікальна можливість придбати якісні товари за прийнятною ціною. Спеціально для Вас ми організуємо трансфер до фабрики і назад.

Відправлення теплохода з порту Корфу в 20:00.
Місцева валюта: ЄВРО.

ТРЕТІЙ ДЕНЬ ПОДОРОЖІ – БАРІ

Прибуття в порт Барі в 9:00. Барі – один з найкрасивіших і привабливих міст південної Італії. Тут знаходиться один з найважливіших морських портів, який приймає щодня велику кількість теплоходів, завдяки чому безліч мандрівників з усього світу мають можливість насолодитися красотами міста і його багатющою історією.

В Барі дивним чином поєднуються стрімкий темп сучасної індустріальної частини міста і повільне, розмірене життя старої частини Барі, зі своїми чудовими соборами, пам’ятниками, сонячними площами і вузькими вуличками.

У вартість круїзу включено оглядову екскурсію по місту на комфортабельному автобусі. Під час екскурсії буде можливість познайомитися з архітектурою, культурою та історією цього міста. Місто Барі є одним з найбільш культурних і торгових міст Південної Італії. Символом міста є Базиліка Святого Миколи Чудотворця, в якій ось уже як тисяча років спочивають мощі Святого.

Зупинка у Швабського замку, побудованого німецьким імператором Фрідріхом II. Після чого піша прогулянка до Кафедрального Собору Св. Сабіно, який знаходиться в центральній частині старого міста. Родзинками міста є його театри – Піччіні, Петруццеллі і Маргарита. Прогулюючись з гідом по вузьких вуличках старого міста, ви потрапите на головну площу старого міста Феррарезі і чудову набережну, побудовану за часів Муссоліні. Завершить пішохідну екскурсію огляд Базиліки Святого Миколи Чудотворця. Веде молебень православний священик.

Тривалість екскурсії – 1,5 – 2 години. Після завершення екскурсії – молебень з акафістом на мощах Святого Миколая.

Додаткова екскурсія:
• «Альберобелло з обідом»
В 12:30 – відправлення на автобусі в Альберобелло. По дорозі в Альберобелло передбачена зупинка в типовому сільському маєтку XVIII століття для обіду. Далі переїзд в місто Альберобелло. Це чарівне єдине у своєму роді містечко знаходиться під охороною ЮНЕСКО і є столицею будиночків – “трулли”. Труллі – житлові селянські будівлі з дахом у формі конуса, побудовані 500 років тому без будь-якого зміцнювального засобу, є одними з найбільш загадкових архітектурних споруд в Італії. Покровителями цього міста є Святі безсрібники Косма і Даміан. Пішохідна екскурсія з гідом передбачає відвідування старого міста, що складається з двох районів – Айя Пікколо і Ріоні Монте, Труллі Сіамезе і церкви – трулло Святого Антоніо з Падови. Під час екскурсії, в одному з таких будиночків, буде можливість купити унікальні сувенірні вироби ручної роботи. Тривалість екскурсії 1,5 години.

Виїзд з Альберобелло в 17:00. По прибуттю в Барі – вільний час.

• Матера – місто “Сассо” з обідом. В 12:30 відправлення на автобусі в Матеру. По дорозі передбачена зупинка в типовому сільському маєтку для обіду. Далі переїзд до міста Матера. Унікальний в своєму роді міський комплекс, що розташувався в двох глибоких ущелинах: “Сассо Барізано” і “Сассо Кавеозо”. Цей міський комплекс, вирубаний в скелях з туфу, був колискою печерної цивілізації. Тут у злагоді з довкіллям проявилися людські здібності до виживання цілої громади. В кінці 1993 р. ЮНЕСКО оголосив “Сассо” м. Матера надбанням людства. Багато відомих режисерів зняли в цьому магічному місці свої фільми, в тому числі і Мел Гібсон, який зняв гучний на весь світ фільм «Страсті Христові». Під час екскурсії ви зможете відвідати старе місто, розташоване в “Сассо”, прогулятися по характерних двориками, відвідати скельні церкви і побачити типово обставлений будинок-грот.

Виїзд з Матери в 17:00. По прибуттю в Барі – вільний час.

Всі достоїнства Барі будуть неповними без згадки захоплюючого шопінгу, якому віддається безліч гостей Апеннінського півострова.

Шопінг в Італії – це справжній ритуал, заради якого багато хто спеціально приїжджає сюди! Тут і асортимент, і розпродажі, і вибір, і знижки! Лише освоївши цю науку, можна зрозуміти, що таке – «шопінг по-італійськи». У гостей міста буде можливість здійснити прогулянку по головній вулиці Барі і відвідати найкращі магазини Італії.

Спеціально для Вас після повернення в місто ми робимо зупинку на головній вулиці Барі і даємо можливість відвідати найкращі магазини Італії. Після закінчення програми в 20:00 – трансфер від центру міста до теплохода.

Місцева валюта: ЄВРО

ЧЕТВЕРТИЙ ДЕНЬ ПОДОРОЖІ – ДУБРОВНІК

Прибуття в порт Дубровнік в 7:00. «Перлина Адріатики», один з трьох найкрасивіших міст Європи, в Дубровнік тягне магнітом!

«Той, хто шукає рай на землі, повинен відвідати Дубровнік, оскільки ніде більше не знайти такої величі і заспокоєння, такої краси і комфорту …», записав одного разу Бернард Шоу, зачарований цим містом. Це місто незайманих міських стін, які будували протягом шести століть. Фортечні стіни зараз знаходяться у відмінному стані і відкриті для відвідування. Піднявшись, можна насолодитися чудовими видами на місто і острови. Дубровнік, званий «перлиною Адріатики» в даний час знаходиться під захистом ЮНЕСКО і є одним з трьох найкрасивіших міст-пам’яток Європи, поряд з Венецією і Амстердамом. Особлива і неповторна риса Дубровника – його живий зв’язок з багатим історичним минулим, культурною спадщиною та сучасним плином життя європейського середовища.

Ті, хто не бажає придбати екскурсію по місту Дубровнік, можуть самостійно насолодитися красою цього монументального міста. Наші представники пояснять, як з порту можна дістатися до старого міста.

Також всі бажаючі можуть самостійно поїхати на Таємничий острів Локрум – це острів, розташований напроти старої фортеці Дубровніка, в 15 хвилинах їзди на катері. Цей острів зовсім непомітний і, з першого погляду, безлюдний, якщо дивитися з боку міста, постане для Вас в чудовому вигляді. Тут можна побачити різних представників тропічної і субтропічної флори; павичів, що спокійно розгулюють вздовж і впоперек; маленьке Мертве озеро – унікальне озеро з чистою солоною водою. Тут у Вас буде чудова можливість прийняти сонячні ванни, а також скупатися в кристально чистій воді Мертвого озера.

Додаткова екскурсія
• «Перлина Адріатики – Дубровнік»
– екскурсія на автобусі з російськомовними гідами починається в порту Груж. Це відмінна можливість познайомитися з Дубровніком, відчути його непередавану атмосферу середньовіччя. Разом з гідом можна опинитися в самих потаємних і цікавих місцях міста, дізнатися його історію, традиції та легенди. Все почнеться з поїздки на панорамний майданчик, звідки c висоти пташиного польоту відкриється незабутній вигляд на Дубровнік і навколишні острови. Після цього відбудеться зустріч із Старим містом, прогулянка по його вузьких, зігнутим вуличках і огляд культурних та архітектурних шедеврів, таких як церква святого Влаха, Палац князя, Домініканський і Францисканський монастирі, фонтани знаменитого італійського архітектора Онофріо до Ла Каві, найдревніша синагога в Європі , музей мореплавання, етнографічний музей і художня галерея, а також одна з перших аптек в Європі, заснована в 1317 році.

В програму екскурсії входить відвідування Морського Акваріума – унікального Інституту, розташованого в межах старого міста, в стінах середньовічної фортеці Святого Іоанна. В акваріумі зібрані унікальні представники фори і фауни Адріатики, і, зокрема, узбережжя Дубровніка. Тут вас чекає морський окунь, вугор, підступна мурена, морський коник, лангусти, морські зірки і їжаки, а також зможете побачити незвичайної форми губки різних кольорів, актинії, корали.

Тривалість екскурсії: 2 – 2,5 години.

Після закінчення екскурсії у Вас є вільний час для того, щоб прогулятися по місту, відвідати магазини, сувенірні лавки, спробувати місцеві морські делікатеси, прогулятися по кріпосної стіни, що оточує стару частину міста.

Додаткова екскурсія в Боснію і Герцеговину
• «Требінье – місто трьох релігій»
– у Вас є можливість відвідати ще одну державу на Адріатиці – Боснію і Герцеговину. Ця країна відкриває свої обійми в Требінье, місті трьох релігій, вина, сонця і платанів. Требінье знаходиться всього в 30 км від Дубровнiка.

Тут розташована значна кількість православних церков, серед них Соборна церква Святого Пребораженія Господня в міському саду і монастир Херцеговачка Грачаніца на пагорбі Црквіне. Також у самому центрі міста знаходиться католицький собор Різдва Богородиці (початок XX століття) і мечеть Осман-паші (XVIII століття) в Старому місті. Південно-західніше від міста знаходиться монастир Тврдош (IV століття), заснований самим імператором Костянтином. Монастир завжди був великим культурним і духовним центром Боснії, а також центром монастирського виноробства. В Тврдоше існують сліди винних погребів з XV століття. Сьогодні в вінарії монастиря Тврдош традиційним способом виробляються сухе червоне і біле вино, виноградна ракія. Спеціально для Вас ми організуємо дегустацію традиційних напоїв в одному з найкращих винних погребів монастиря.
Тривалість екскурсії: 6 годин.

Відправлення теплохода з порту Дубровнік в 23:00.
Місцева валюта: КУНА.

П’ЯТИЙ ДЕНЬ ПОДОРОЖІ – о. ХВАР

Прибуття теплохода в порт в 7:30

Острів Хвар відомий як самий сонячний острів Адріатики, це – острів винограду, маслин, лаванди і численних джерел. М’який клімат, різноманітність численних бухт, буйна субтропічна рослинність роблять Хвар одним з найкрасивіших місць для відпочинку та розваги. Через це Хвар отримав назву хорватська Мадейра.

Містечко Хвар включено ООН в Список історичних середземноморських міст. Його головну площу прикрашає побудований на місці зруйнованої турками церкви пізньо-ренесанський кафедральний собор Св. Степана (Katedrala Sv. Stjepana, XVI ст.) з чудовою дзвіницею XVII в. У соборі міста Хвар знаходиться, зокрема, авторська копія скульптурної композиції Ю. Далматінац «Бичування Христа» з вівтаря Св. Сташі кафедрального собору в Спліті. Цікава і колекція начиння з церковної скарбниці. Перед храмом – міський колодязь (Gradski bunar) (1520), покритий ажурними кованими залізними гратами в XVIII в.

На набережній знаходиться масивна будівля Арсеналу (Arsenal) (XVI-XVII вв.), який служив ремонтним доком для військових кораблів. В 1612 р. Арсенал був надбудований, і на другому поверсі відкрився перший в Хорватії (та й на території всієї колишньої Югославії) громадський театр. Прекрасний вид на затоку і околиці відкривається з домінуючої над містечком Хвар фортеці Наполеон (Tvrdava Napoleon) (1810), яку звели французи.
У Вас буде достатньо часу, щоб прогулятися по старому місту, купити сувеніри або викупатися на одному з прекрасних пляжів острова.

Відправлення теплохода з порту о. Хвар в 13:00.
Місцева валюта: КУНА.

Ми пливемо далі, назустріч новим пригодам, містам і країнам. Другу половину дня ми проведемо в морі, насолоджуючись красивими видами узбережжя Хорватії. Повз нас, немов великі нерухомі кити, будуть пропливати довгі вервечки островів, що охороняють спокій і безтурботність Адріатики: Брач, який знаменитий своїм мисом «Золотий ріг» і, по праву, вважається візитною карткою Хорватії; Корнати – найбільший архіпелаг узбережжя, національний парк; Крк – найбільший острів Адріатики, перлина хорватських островів.

Ну і, звичайно ж, наша весела команда аніматорів приготувала для Вас велику розважальну програму на відкритій палубі біля басейну!

Беріть участь в іграх, за кубок ARION, вболівайте за улюблену команду! Отримайте максимум позитивних емоцій і виграйте головний приз – ЕКСКУРСІЮ НА КАПІТАНСЬКИЙ МІСТОК!
Але це не єдиний сюрприз цього дня! Наш шеф-кухар Альберто Дакай, разом зі своєю командою помічників, запрошує всіх покуштувати дуже смачне м’ясо барбекю на нашій самій сонячній палубі.

Шеф-декоратор – Жое Фернандес продемонструє, як можна легко і просто, за допомогою звичайних овочів і фруктів, прикрасити святковий стіл, застосувавши зовсім трохи фантазії.
Кращий бармен теплохода пригостить Вас своїм кращим коктейлем і, навіть, навчить правильно змішувати інгредієнти, щоб вразити всіх на будь-якій вечірці.

Сушеф Теодор Лудовік на своєму майстер-класі “Na pkins” покаже, як гарно сервірувати стіл для офіційного прийому, і зі звичайної серветки зробити прикрасу столу.

У цей день ви не зможете занудьгувати під тихий шум морських хвиль і легке погойдування нашого теплохода.

ШОСТИЙ ДЕНЬ ПОДОРОЖІ – ВЕНЕЦІЯ

Прибуття теплохода до Венеції в 6:30. Королева Адріатики, «Serinissima», Ясновельможна – ці імена належать неповторній Венеції. Ви зможете побачити «вічно загадкову» Венецію в усій красі і пишноті під час морської та пішохідної екскурсій. Знаменита площа Сан Марко, вузькі витіюваті вулички, розкішні вітрини магазинів ….

Рекомендуємо Вам придбати оглядову екскурсію “Загадкова Венеція”, так як порт знаходиться на досить великій відстані від центру міста – площі Сан Марко, а планування міста таке, що знайти дорогу досить важко з першого разу без супроводу. Купуючи екскурсію, ви отримуєте не тільки цікаву розповідь про історію міста, а й трансфер на катері до Сан Марко і назад до теплохода, дбайливо організований нашою компанією.

Додаткові екскурсія
• «Загадкова Венеція»
– прогулянка з гідом по головній площі Венеції – Сан Марко. Також Ви побачите собор Сан Марко, Палац Дожів, вежу Часів, дзвіницю Сан Марко, Великий канал, з його дивовижним обрамленням, живописними палацами і пам’ятниками архітектури, один з найвідоміших мостів у світі – Ріальто … – шедеври величної архітектури під час побачення з романтичною Венецією! Тривалість екскурсії 2 години. Кожен екскурсант отримає в користування спеціальне радіо і навушники, які будуть налаштовані на хвилю Вашого гіда.

Звертаємо Вашу увагу на те, що Венеція завжди переобтяжена туристами, місто складається в основному з вузьких вуличок, тому у нас немає можливості довго стояти на одному місці. Просимо Вас не відставати від гіда і триматися своєї групи, оскільки екскурсія проходить в досить швидкому темпі.

Додаткова екскурсія
• «Острови Венеціанської лагуни»
– у другій половині дня пропонуємо Вам додаткову екскурсію на катері – «Скарби Мурано, Бурано». Острів Мурано знаходиться недалеко від Венеції, прославився на весь світ виробництвом знаменитого муранського скла. У Вас буде унікальна можливість помилуватися на майстерність склодувів, а також придбати оригінальні вироби з венеціанського скла. Острів Бурано відомий своїми яскраво забарвленими різнокольоровими будиночками. З XVI століття спеціалізується на виробництві мережив. Буранское ручне мерлетті – такий же світовий бренд, як і муранське скло. Тут дуже багато різних сувенірних магазинчиків, де Ви зможете придбати подарунки собі та друзям! Тривалість екскурсії: 4 години.

Відправлення з порту Венеція в 19:00. Ідеальний час відплиття з Венеції, оскільки саме в цей момент, коли все навколо, здається, завмирає, Ви зможете насолодитися чарівним, неповторним заходом з верхньої палуби теплохода, побачити Венецію в променях сонця, Вас будуть проводжати світло вечірніх вогнів і легкий бриз …

Місцева валюта: ЄВРО.

СЬОМИЙ ДЕНЬ ПОДОРОЖІ – СПЛІТ

Прибуття теплохода в порт в 11:30. Спліт – центр Далмації, друге за величиною місто Хорватії. Місто-порт, місто-курорт, місто-музей, з дивно гармонійним поєднанням старого і нового. Недавно місту виповнилося 1700 років! Назва Спліт походить від латинського слова «palatium» – палац, оскільки він виник на місці побудованого в 295 році розкішного палацу римського імператора Діоклетіана.

Для тих, хто віддає перевагу пляжному відпочинку, є можливість відвідати місцевий пляж Бачвіце, який знаходиться недалеко від порту, де буде пришвартований наш теплохід.

Повернення в Спліт до 21:30, і далі огляд міста (включено у вартість): Вас чекає вечірня екскурсія з гідом по Спліт.

Спліт – найкрасивіше і загадкове місто Хорватії і особливо він прекрасний у світлі яскравих нічних вогнів. Ви побачите Палац імператора Діоклетіана III століття (занесений ЮНЕСКО в книгу світових скарбів), його усипальницю, Золоті та Срібні ворота, храм Юпітера, найвужчу вулицю в світі «Дай мені пройти», прекрасну площу Маруліч …

Тривалість екскурсії 1 година.

Додаткова екскурсія
• «Національний парк «Плітвіцькі озера».
Найвідоміший заповідник Хорватії – Плітвіцькі озера являють собою воістину разючим видовищем – все розмаїття шедеврів природи, що зберегли первозданну красу. У 1979 році ЮНЕСКО взяло їх під свою охорону. Загальна площа озер складає близько 2 кв.км, а весь національний парк займає площу 295 кв. км. Феномен являє собою 16 озер цього національного парку, розташованого в густому лісі, з’єднаних між собою 92 каскадами водоспадів зачаровують. Тривалість екскурсії 8 – 9 годин.

Додаткова екскурсія
• «Національний парк «Крка»
– це сім напрочуд красивих водопадів, із загальним перепадом висот 242 метра, розкидані на всій довжині річки Крка. Цей унікальний природний ансамбль з багатою флорою і фауною визнаний національним парком в 1985 році. Також Ви зможете відвідати національний етнографічний музей, познайомитися ближче з побутом, культурою і традиціями хорватів. Візьміть з собою зручне взуття, фотоапарати, купальні костюми та рушники і подаруйте собі свято! Тривалість екскурсії: 5 – 6 годин.

Відправлення з порту Спліт в 23:30.
Місцева валюта: КУНА.

ВОСЬМИЙ ДЕНЬ ПОДОРОЖІ – КОТОР

Навігація в Бококоторській затоці! Це найбільший і найкрасивіший морський фьорд, який врізається в сушу на 28 кілометрів. Старовинні міста, розташовані по берегах затоки, підперезані фортечними стінами, вежами, церквами і чудовими будівлями, є живими свідоцтвами казок і легенд про море.

В такому казково красивому місці закінчується круїз «Рай Адріатики».
До нових зустрічей!

Прибуття в порт в 11:00.
Висадка пасажирів з теплохода до 12:00.

Але ви отримаєте справжнє задоволення, якщо продовжите свій відпочинок в гостинній Чорногорії ….
Готелі цієї красивої країни – до ваших послуг!

Вартість круїзу на людину в євро

Ціна дана на дорослих

Знижки для дітей:
– до 2 років – безкоштовно
– 2 – 12 років з двома дорослими – 50% знижки на всі послуги, включені в ціну (за винятком авіаперельоту, трансферу і страховки)

Оплата у гривнях за курсом НБУ + 2%

У вартість входить:
– проживання на теплоході в каюті обраної категорії
– харчування повний пансіон:

Ранковий чай/кава до 7:00
Сніданок – шведський стіл в ресторані і лідо-барі
Обід – обслуговування a la carte і шведський стіл в лідо-барі
Денний чай з 16:00 до 16:30
Вечеря – обслуговування a la carte у ресторані
Нічна закуска після 23:00

– культурна та розважальна програма на кораблі
– користування парасольками і лежаками біля басейну на кораблі
– портові збори для всіх портів
– страховка
– чайові для персоналу корабля
– оформлення Shore Pass (отримуєте на борту*)
– екскурсії згідно програми

* C “shore pass” у Вас є можливість сходити з теплохода і повертатися необмежену кількість разів, документ необхідно повернути на ресепшн з остаточного повернення на теплохід.
Звертаємо увагу на те, що видача документів здійснюється від 30 хвилин до 1 години, в залежності від тривалості проведення процедури паспортного контролю поліцією в порту.

В ціну не включено:
– Додаткові екскурсії
– Напої в барі і ресторані;
– Деякі послуги та сервіс на теплоході*

* Платними на борту корабля є: продукція барів, масаж, послуги фотографа, салону краси, супутниковий зв’язок, Інтернет. На теплоході є досвідчений медичний персонал. Лікування – платне. Вартість лікування покривається медичною страховкою в рамках страхового поліса і компенсується страховою компанією після повернення. Для зручності на борту діє система безготівкової оплати (за готівковий розрахунок проводиться тільки оплата додаткових екскурсій).

ПРОГРАМА №3 “Бар-Барі-Бар”


ПРОГРАМА №2 «Перлини трьох морів»

Купити морський круїз
Адреси офісів ДАТУР:

м. Житомир, вул. Київська, 79
м. Житомир, вул. Київська, 25

Телефони: (0412) 36-12-33, 41-27-60 ,41-86-06
Оксана Козловська 067-410-51-73 ok_oa@mail.ru
Вікторія Казмірук 066-347-70-60 datour@ukr.net
Артем Козловський 063-63-68-262 artourizm@rambler.ru
Алла Федорко 050-463-22-21 ftour@ukr.net
м. Вінниця, вул. Пирогова 23-А, ТРЦ «FERIDE PLAZA»
(0432) 55-26-85 Марина, 068-111-39-49 doc.mar @ mail.ru

Потрібен менеджер з туризму з великим досвідом роботи
Резюме за адресою: ok_oa@mail.ru