Житомирянин, який реалізовував “вінт”, сяде на 3 роки

Корольовський районний суд виніс вирок 35-річному місцевому мешканцю, якого обвинуватили у незаконному зберіганні та продажі наркотичних засобів.

Чоловіка засуджено до 3 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Обвинувачений неодноразово реалізував своїм знайомим дози наркотичних засобів, повідомляє Репортерові Житомира у СЗГ УМВС України в Житомирській області. Як правило, це були медичні шприци, заповнені «вінтом». Їх вартість становила від 50 до 100 гривень в залежності від об’єму поставок.

За словами житомирянина, він випадково знайшов поліетиленовий пакет. А незабаром і нагода випала продати частину знайденого. Відтак чоловік по телефону призначив зустріч з клієнтом, якому згодом і збув 5-ти міліграмовий шприц з психотропною речовиною за 100 гривень.

Діяльність наркоділка припинилась, коли під виглядом одного з клієнтів йому призначили зустріч правоохоронці. Коли наркодилер виходив з під’їзду будинку, де відбувалася зустріч-продаж, його затримали міліціонери. У чоловіка забрали дві купюри по 50 гривень – на кожній з них в ультрафіолетовому освітленні проявився напис – «Закупка наркотиків».