28 квітня Житомир візьме участь у громадській акції “Зробимо Україну чистою“

28 квітня на території всієї України відбудеться громадська акція “Зробимо Україну чистою“.

Якщо вам небайдуже, що твориться навколо, то час взятися за роботу і почати бодай з найменшого – з чистоти. Тисячі українців вийдуть 28 квітня у своїх містах на добровільну акцію з прибирання парків, скверів та вулиць. Минулого року до акції приєдналося 22 000 учасників, а цього року організатори очікують на більш ніж 100 000 людей. Що найголовніше – до проекту немає відношення жодна партія чи гілка влади, ініціатива є повністю громадською та добровільною.

Що буде відбувалися 28 квітня?

У більшості парків і місць відпочинку будуть здійснені масштабні прибирання. Мета – залучити до очищення країни від сміття більше людей. Кожен з нас, свідомий українець, повинен зрозуміти, що для того, щоб змінити щось в країні, потрібно почати, насамперед, з себе. І перше, що може зробити простий українець – це очистити від сміття частину свого рідного міста чи села.

Фізична праця, тим більше, робота, націлена на приведення в порядок власної Землі – це запорука духовного розвитку людини. Адже, мудрі люди говорили, що для того, аби навести порядок в душі, треба почати прибирати ззовні.

До акції приєднається й Житомир.

Місце: Житомир, під Бердичівським мостом
Координатор: Альона Пашко
Телефон: 067 166 10 75
E-mail: alyona.pashko@gmail.com
Місце зустрічі: Біля мосту
Час зустрічі: 28.04.2012, 11:00

А ось коротке відео про те, що станеться, якщо не прибирати країну: