Акція від «Датур»: раннє бронювання якісного літнього відпочинку в Криму

Всі вже чули про переваги раннього бронювання літнього відпочинку від «Датур» в Греції, в Болгарії для дорослих і дітей, в Тунісі, і звичайно ж в Туреччині.

А спланувати заздалегідь недорогий та якісний відпочинок влітку в Криму з виїздом з Житомира?
Чи можливі знижки, якщо Ви заздалегідь забронюєте якісний відпочинок у Криму?

Туристична компанія «Датур», яка завжди дбає про Ваш відпочинок, до нового літнього сезону підготувала для Вас нову акцію – раннє бронювання якісного літнього відпочинку в Криму за демократичними цінами.

Відпочинок і лікування в Криму 2012.

Кращий відпочинок у Криму для всієї родини.

Дати заїздів:

12/07-24/07

22/07-03/08

01/08-13/08

Готель «Бриз» ось вже 14 років приймає сім’ї з різних країн.

Танцювальні колективи, фестивалі, артисти не раз зупиняючись в цьому готелі, відзначали його відмінне розташування, чистоту і хорошу кухню. Скромні, але оформлені з душею номери, привітний персонал та послуги цього готелю зроблять Ваш відпочинок незабутнім.

Готель «БРИЗ» є прикрасою молодого перспективного курортного містечка Щолкіно.

Тепле Азовське море з золотистим цілющим піщаним пляжем – найкраще місце для сімейного відпочинку з дітьми. Крім того, близькість до Чорного моря дає цьому містечку додаткову перевагу щодо якості води і клімату. Кришталево чиста вода, невелика кількість туристів в порівнянні з вузькими пляжами Криму, широкі піщані пляжі, близькість до цікавих туристичних маршрутів – все це робить цей готель привабливим для відпочиваючих.

Готель «БРИЗ» знаходиться в центрі міста, в декількох хвилинах неквапливої ходьби від пляжу. Розлогі дерева надійно вкривають будівлю готелю від сонця. Радує око сучасний ландшафтний дизайн.

Готель «БРИЗ» – це затишний готель.

У дворі готелю є затишний облаштований дворик для відпочинку та розваг – дитячий майданчик, настільний теніс, безліч квітів і дерев створюють неповторну атмосферу комфортного відпочинку.

1-й поверх:

– кафе-їдальня;

– міні-пральня;

– сховище великогабаритних речей;

– адміністративний блок;

– підсобні приміщення;

2-5-й поверхи:

– спальні кімнати

Категорії номерів:

– Стандарт 2-й кат: ліжка, тумбочки, шафа, туалетний стіл, журнальний столик, дзеркало, ТВ, табурети, килимок, санвузол на блок (3, 4, 5 кімнат);

– Престиж: 2-х спальне ліжко або односпальне, тумбочки, шафа, туалетний стіл, журнальний стіл, дзеркало, табурети, стілець, килимок або килим, кондиціонер, ТВ, холодильник, настільна лампа, балкон;

– Напівлюкс, дублекс: 2-х спальне ліжко, тумбочки, крісло, диван, шафа, туалетний стіл, журнальний стіл, дзеркало, табурети, крісло, килим, доріжка, кондиціонер, ТВ, холодильник, настільна лампа, (телефон), сан. вузол: душова кабіна, умивальник, унітаз.

До Ваших послуг:

– Інтернет

– кабельне і супутникове ТБ

– кондиціювання

– гаряча і холодна вода

– електрочайники, кавники, посуд

– фен, праска, прасувальна дошка

– екскурсійне обслуговування

– трансфер, виклик таксі

– виклик лікаря

– побудка

– прибирання в приміщенні щодня

– бронювання номерів

– чай, кава, напої

– показ мультфільмів і кінофільмів в кінозалі при готелі.

Харчування гостей готелю здійснюється в сертифікованій кафе-їдальні при готелі.

Два зали, обслуговування офіціантами.

У готель «БРИЗ» є кінозал на 50 місць.

До послуг проживаючих є бібліотека.

У дворику готелю облаштований затишний розважальний майданчик для дітей.

Так само у дворику готелю можна пограти в настільний теніс.

Відгуки туристів:

– Відмінний готель, смачно і ситно годували. За свої гроші – унікальне місце. в номерах чисто й акуратно. Море відмінне, Крим з його вузенькими переповненими пляжами відпочиває. Атмосфера в Щолкіно приємна і комфортна. Для сімейного відпочинку Бриз – найкращий варіант.

Були, звичайно, і огріхи. Але пов’язані вони в основному з радянським менталітетом обслуговуючого персоналу і завищеними вимогами мешканців. Якщо визначити для себе, що Україна – це бюджетний відпочинок, від якого не можна чекати турецького сервісу, то дискомфорту не відчуєте.

Загалом – всі в Бриз. В наступному році обов’язково туди тижні так на три! (Http://www.turpravda.com)

– Прочитали відгуки і вирішили залишити свій. Може комусь знадобиться. Готель “Бриз” швидше і ближче до домашнього відпочинку, приїхали до родичів або друзів. Весь персонал дізнаєшся по іменах і тебе через пару днів вже добре знають, підходиш до портьє, а ключі від номера вже готові. Персонал чуйний: захворіла дитина – лікаря викликали, де дешевша аптека – підказали. Окремо про харчування: смачно, по-домашньому, багато. Море недалеко, пляжі хороші, пісок. багато атракціонів для дітей, на вокзал доставляють прямо від входу в готель. Батькам з дітьми радимо. Єдине, в липні і серпні потрібно брати номери тільки з кондиціонерами.

Можна їхати, приємного відпочинку. (Http://www.turpravda.com/uc/schjolkino/Briz-h31709-r63594.html)

– Потрапили в Бриз чисто випадково, почули в автобусі розмову, взяли телефон і вперед! Приїхали пізно вночі і нас зустріли на жд вокзалі у Феодосії, привезли і вночі ж розселили. Готель в центрі містечка, розташування дуже зручне, все поруч. Море в 5-7 хвилинах, пляж шикарний, чистий, є лежаки на прокат, парасольки. У готелі дуже чистенько, все зроблено з душею, хороша обгороджена територія, багато квітів. Ми потрапили якраз на час проведення дитячого фестивалю Фортуна, було багато дітей, але нам вони не заважали, керівники організували проживання та харчування окремо від основної маси відпочиваючих. Харчування в готелі прекрасне, домашня кухня, багато випічки, соки, фрукти. Ціни Бризу в 2 рази дешевші ніж в інших готелях і пансіонатах Щолкіно. Єдина недоробка-це слабенька підготовка персоналу на ресепшені. Загалом відпочинок у нас вдався, приїхали відпочилі, засмаглі та здорові. У нас проблема з дитиною, завжди на відпочинку хворіє, а тут обійшлося. На майбутній рік поїдемо ще, але вже не через турфірму, т.я. безпосередньо дешевше і також зустрічають і проводжають на вокзал. Хочемо сказати спасибі персоналу і господарям за організацію недорогого відпочинку. (Http://www.turpravda.com)

– У серпні 2011 року були в Щолкіно, знімали квартиру, але одного разу проходячи біля Будинку побуту побачили вивіску Готель бриз і зайшли туди. ось кажуть, що перше враження не обманює. так і у нас вийшло. Пішли з квартири з скандалом, але про це не пошкодували ні одного дня проживши в готелі 12 днів. Чистенько, затишно, все зі смаком. харчування дуже навіть пристойне, центр міста, діти в обгородженому дворі грають, центр містечка. пляж не далеко, ввечері є куди вийти. персонал доброзичливий. Чого ще бажати? Всім хто планує бюджетний відпочинок – радимо! Виходить дешевше ніж знімати квартиру і самим харчуватися. Поїдемо чи ні ще в Щолкіно не знаємо, але про відпочинок в цьому році не шкодуємо і вважаємо його вдалим.

Дати заїздів:

12/07-24/07

22/07-03/08

01/08-13/08

Ціни на 2012 рік (весь тур 12 днів):

Діють антикризові ціни НЕЗМІННІ З 2008 РОКУ!

У вартість включено:

– Проїзд комфортабельним автобусом Київ – Житомир – Щолкіне – Житомир – Київ

– Проживання в готелі 10 днів у вибраній категорії номера

– 3-х разове харчування

– Медична страховка

Дітям:

– Діти до 4.99 років приймаються безкоштовно без надання місця, харчування та медичних послуг з оплатою комунальних послуг в касу санаторію (10 грн/добу);

– Дітям від 5 до 11.99 років надається додаткове ліжко на додатковому місці зі знижкою 30% від вартості дорослого.

Пропонуємо відпочинок у Криму за доступними цінами.

Оксана Козловська, директор мережі агентств «Датур»: «Таким чином, відпочити якісно і недорого в Криму цілком реально, якщо Ви скористаєтеся послугою раннього бронювання від «Датур». Завдяки послузі раннього бронювання відпочинку в Криму Ви не тільки заощадите свої гроші, але й зможете гарантувати собі місця в готелі «Бриз», так як в сезон путівки на підходящі Вам дати будуть розкуповуватися заздалегідь».

Адреси офісів “Датур”:

м. Житомир, вул. Київська, 79
м. Житомир, вул. Київська, 25

Телефони: (0412) 36-12-33, 41-27-60 ,41-86-06
Оксана Козловська 067-410-51-73 ok_oa@mail.ru
Вікторія Казмірук 066-347-70-60 datour@ukr.net
Артем Козловський 063-63-68-262, 067-345-07-07 artourizm@rambler.ru
Алла Федорко 050-463-22-21 ftour@ukr.net

м. Вінниця, вул. Пирогова 23-А, ТРЦ «FERIDE PLAZA»
(0432) 55-26-85 Марина, 068-111-39-49 doc.mar @ mail.ru

Приходьте в зручний Вам офіс!