Чому у Житомирі перенесли на завтра фінальний матч за звання чемпіона обласного етапу Національного Кубку Шкільного футболу ЄВРО-2012

19 квітня 2012 року 12-00 годині на стадіоні «Спартак» мав відбутися фінальний матч обласного етапу Національного Кубку Шкільного футболу ЄВРО-2012 між командами ЗОШ № 12 м. Коростеня та ЗОШ № 14 м. Житомира.

На матч прибули дитячі команди Житомира та Коростеня, заступник Виконавчого директора Федерації футболу України Заброда Василь Климович, голова Житомирської обласної федерації футболу Коцюбко Олександр Петрович, журналісти, представники ЗМІ, а також вболівальники з міст Житомира та Коростеня .

Але о 12 годині матч не розпочався. Один з організаторів турніру Зорнік Володимир Романович (начальник Житомирського обласного управління з фізичному вихованню та спорту) повідомив, що матч перенесено на 14-00 годину у зв’язку із тим, що має прибути губернатор Житомирської області Рижук Сергій Миколайович. Але і о 14-00 годині матч не відбувся. Його відмінили майже без пояснення причин.

Після декількох годин очікування діти, вболівальники та інші особи розійшлися. Матч перенесено на 20 квітня – тобто на завтра на 12-00 годину на тому ж стадіоні «Спартак».