До Житомира їдуть волонтери Корпусу Миру США

“Семінар WELL їде до Житомира: волонтери Корпусу Миру США навчатимуть молодь бути лідерами в своїх громадах”.

Після успіху в Хмельницькому, Чернівцях, Тернополі, та багатьох інших містах України, WELL семінар, нарешті, відбудеться і у Житомирі, завдяки зусиллям місцевих волонтерів Корпусу Миру.

WELL семінари (Workshops in English Language and Leadership) спрямовані на розширення можливостей української молоді бути активними лідерами в своїх громадах і рушійною силою в суспільстві. В атмосфері розваг та динамічного спілкування, учасники зможуть поглибити свої знання англійської мови та навчитися основам розробки проекту, лідерству та волонтерству.

Загалом цього року в Україні заплановано двадцять таких одноденних WELL семінарів, що розкриють молоді перспективу на проблеми боротьби з ВІЛ/СНІД, торгівлею людьми, захистом навколишнього середовища та дискримінацією.

До участі запрошуються усі бажаючі житомиряни віком від 14 до 19 років

Початок заходу заплановано на 21 квітня 2012 (субота) з 9:00 до 18:00. Місце проведення – Житомирський державний університет ім. І. Франка.

Для участі у семінарі необхідно заповнити коротку онлайн-анкету (https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDJnVXNaNWxCeXpZZnRvSTVBaEZEd2c6MQ#gid=0)

Семінар проводитиметься волонтерами Корпусу Миру та українськими експертами з англійської мови. Участь у семінарі візьмуть 70 учасників з Житомирської області віком від 14 до 19 років. Окрім насиченного спілкування та обміну інформацією, учасники заходу матимуть змогу отримати запрошення на 10-денний табір CACTUS, що пройде в Тернопільській області.

У разі виникнення питань – контактуйте mgo.sformat@gmail.com, (0412) 46-10-86