Фестиваль самодіяльної народної творчості “Струни серця” у Коростишеві (фото)

За різноманіттям цікавих та яскравих виступів спостерігали мешканці та гості Коростишева на заключному концерті районного фестивалю самодіяльної народної творчості «Струни серця».

В концерті прийняли участь кращі аматори сцени району.

Серед найкращих виступів був виступ голови Коростишівської районної організації ПП «УДАР Віталія Кличка», члена партії та депутата районної ради Хом’якової Надії Петрівни, яка виконала пісню власного авторства.

«Як приємно бачити та відчувати підтримку людей, з якими живеш поруч вже багато-багато років, робити одну справу задля розвитку своєї землі. Так тепло і радісно зустрічати талановиті колективи сіл районну з гарними, цікавими, виступами, в яких відображаються усі барви нашого життя», – наголосила Надія Хом’якова.

Учасники фестивалю отримали приємні подарунки від партії «УДАР Віталія Кличка»

Особливу нагороду від Рустама Раупова голови Житомирської обласної організації партії «УДАР», члена Політради партії отримав Швець Олександр, учень 1-го класу Староселецької гімназії за театралізований спів «Козачок»

Альона Дідківська, керівник Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка» від обласної організації подякувала всім учасникам фестивалю за приємні емоції та підтримку свого краю: «Приємно спостерігати за розвитком справжньої української народної творчості молодого покоління, мене по-справжньому здивувала щирість та захопленість молоді українським звичаям та традиціям».