Незабаром у Коростені зберуться всі рокери України

Вже дуже скоро жителі області зможуть відчути потужну силу справжнього року.

19 та 20 травня в Коростені, на березі річки Уж у Військово-історичному комплексі “Скеля” проходитиме фестиваль “Рок Булава”.

На глядачів чекає незабутнє видовище – 20 команд з усієї України та гості з Білорусії, Молдови, Росії і Румунії забезпечать десятигодинний драйв потужного українського та європейського року.

“Сподіваємося, що “Рок Булава” зацікавить широку аудиторію, адже музику команди гратимуть абсолютно різну”, – розповідають організатори фесту Олександр Мошков та Ігор Скоростинський:

“Головна вимога – щоб не було однакового. Різні стилі, різні команди. Абсолютно усі учасники є цікавими та неординарними. Цікавими є гурти, що грають етно-рок. Не буде такої тяжкої музики, щоб за дві години голова аж гула. Фестиваль не йде одним напрямком – рок, поп чи “важка альтернатива”. Все буде. І кожен знайде для себе щось цікаве”.

Не обійдеться і без сюрпризів. Цьогорічним хедлайнером фестивалю стане відомий рок-гурт “Тартак”, – каже Ігор Скоростинський:

Гурт “Тартак” на нашому фестивалі буде презентувати свій новий альбом “Сімка”. Це нова цікава програма, з якою “Тартак” катався взимку територією усієї країни. Тепер її зможуть почути і відвідувачі нашого фестивалю. Ну, і, звісно ж, будуть старі запальні хіти “Тартака”.

Крім того, в програмі буде безліч цікавих та яскравих заходів: виступи діджеїв, конкурс “Міс Рок Булава”, fire-шоу, веселі та запальні конкурси. Працюватимуть також наметове містечко та польова кухня.

Житомирська хвиля