Сьогодні принциповий матч Динамо – Волинь

Напередодні сьогоднішнього матчу 28-го туру чемпіонату України між луцькою «Волинню» і київським «Динамо» в конференц-залі стадіону «Авангард» сьогодні вранці відбулася передматчева організаційна нарада представників команд, бригади суддів, а також делегата та інспектора ФФУ.

Її провів делегат ФФУ Борис Горелік з Чернівців.

Головний арбітр поєдинку Анатолій Жабченко із Сімферополя прийняв ігрову форму команд. Лучани вийдуть на поле у біло-малиновій формі, гості – у синій. Також арбітр поінформував присутніх про те, що буде вимагати від команд дотримання під час гри правила Fair play. «Я розумію, що в кінці сезону йде жорстка боротьба, але поведінка у технічній зоні і на полі повинна відповідати принципам «чесної гри», – сказав рефері.

Строго каратимуться удари ліктями, симуляція, незгода з рішеннями арбітра, особливо «забіги» гравців до арбітра з метою щось пояснити йому або гравцям суперника. «Такі футболісти будуть бігти на жовту картку. Тому бажаю командам чесного поєдинку, удачі і гарної гри», – підсумував Анатолій Жабченко.

Інспектор матчу Олександр Дегтярьов з Одеси зазначив, що хоча очки потрібні всім командам, їх не слід купувати ціною здоров’я гравців і застеріг команди від грубої гри.

Додамо, що правопорядок на території стадіону будуть підтримувати до 100 стюардів, а в резерві міліції – 282 правоохоронця. Також відомо, що до Луцька має прибути до 300 уболівальників «Динамо», пише dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, початок матчу «Волинь» – «Динамо» – в 17:30, пряма телетрансляція – на каналі «2+2».