В Житомирі – гаряча пора наведення порядку у дворах

Незатишні двори – реальність Житомира. А чому б їх не зробити нашою візитівкою, годістю міста? Чи не найгірший благоустрій у дворах біля будинків військовослужбовців.

Процес будівництва завершується ремонтом квартир, а те, що поза ними, нажаль, нікого не хвилює. У дворах немає ні дерев, ні кущів, паркувальні майданчики розраховані на декілька авто, дитячих майданчиків взагалі не будують. «Квартиру отримали, радійте, все інше нас не стосується» – таку відповідь чують власники нових квартир.

На допомогу у вирішенні цієї проблеми прийшли активісти партії «УДАР Віталія Кличка» під керівництвом Голови Житомирської обласної організації партії, члена Політради партії Рустама Раупова з ініціативою висадки дерев біля будинків, в яких проживають сім’ї військовослужбовців. Гарний сквер з двадцяти дерев та кущів тепер буде прикрашати двір біля будинку 4 по вулиці Жукова, район Богунія.

«Ми впевнені, що своєю ініціативою показали гарний приклад для мешканців району. Кожен з нас може зробити свій, навіть невеликий внесок у покращення стану рідних дворів та вулиць. А разом ми в змозі зробити наше місто зеленим, чистим та квітучим», – зазначила керівник обласного осередку партії «УДАР» Альона Дідківська.

Мешканці будинку з радістю вийшли на допомогу членам партії, та не тільки брали участь у висадці дерев, але й самостійно почали прибирання прилеглої площі

«Ми дуже вдячні партії «УДАР», що нарешті біля нашого будинку стало гарно та затишно. Я та мої сусіди візьмемо собі за звичку регулярно покращувати благоустрій свого двору», – підкреслила Марія, місцева жителька.

Прес-служба ЖОО ПП “УДАР”