Вчора у Житомирі співав Іван Дорн

2 квітня в залі театру відбувся конкурс краси «Королева Житомирського Державного Університету» 2012.

У конкурсі приймало участь 9 дівчат, організатори стверджували що дівчата готувались до цієї події цілих 3 місяці. Навіть попри анонс, що на конкурсі буде виступати співак Іван Дорн – глядачів у залі було не багато. Ми нарахували два десятки людей на балконі та приблизно стільки ж у амфітеатрі.

Решта місць у цих двох зонах була вільна, у партері 4 ряди займали журі, решту – звичайні глядачі.

Учасниці під час конкурсі зробили кілька типових виходів на сцену

Конкурсу питання-відповідь на цьому змаганні не було. В той час коли вони готувались – глядачів намагались розвеселити ведучі, читаючи жарти, від яких зал не сміявсь та перелічуючи кілька раз спонсорів-членів журі, під час чого зал відверто нудьгував.

Відзначимо, що обіцяний Іван Дорн таки виступив – під час його співів і шалених танців окремі дівчата у залі теж танцювали та пищали від радості.

Дорн зумів завести молоду публіку, навіть в якийсь момент склалось враження, що ми були суто на його концерті, а не на конкурсі краси

Та пропри все це свято мало своє логічне завершення, журі визначило:

Другою Віце-міс – Наталію Яременко (учасниця №8)

Першою Віце-міс – Ганна Михалюк (учасниця №3)

Глядачі обрали свою Міс глядацьких симпатій – Катерину Синьову, а потім журі оголосило, що віддає їй корону королеви ЖДУ.

Цей факт глядачами досить жваво обговорювавсь після свята краси

Кожна учасниця отримала кілька подарунків від журі-спонсорів, це як традиційні сертифікати на фото-сесії так і доволі оригінальні, як то туристична мандрівка чи запрошення прийняти участь у ще одному конкурсі краси у місті Ужгороді або участь у всеукраїнському тижні моди.

Тарас Шевченко