Житомир знову потрапить до однієї з телепрограм Нового каналу

Житомир в силу свого близького розташування до столиці часто потрапляє до ефіру Центральних телевізійних каналів.

Так, Новий канал побував у нашому місті з програмами “Підйом” та “Ревізор”. І ось найближчим часом Житомир знову може потрапити в поле уваги ведучих ще одного шоу Нового каналу “Стороннім В.”

Героями програми за задумом авторів є комунальні служби. Кого ж саме будуть показувати на екранах телевізорів залежить від житомирян. Творці нової програми запрошують писати про наболілі проблеми міста на електронну скриньку storonnimv@novy.tv. або на сторінку програми у Фейсбуці. В листі потрібно викласти суть питання і вказати адресу майбутнього об’єкту дослідження, пише “Житомирська хвиля”.

Програма “Стороннім В” дозволить переконатися в тому, що немає дверей в державних структурах, які неможливо відкрити. Крім того, все треба робити тільки з позитивним настроєм.
Посмішка ведучого Антона Середи, його вірний помічник, бажання змінити щось на краще і дві камери – таким шляхом пішли творці проекту, щоб показати глядачам, що кожен може добитися дотримання своїх прав в сфері комунальних послуг, медицини, освіти і т.д.

“Наша програма про те, як можна законним шляхом домагатися своїх прав. Ми покажемо, до кого необхідно звертатися з тих чи інших питань у сфері медицини, комунальних послуг, освіти і так далі. Ми на практиці переконаємося разом з телеглядачами і учасниками програми, що життя дійсно яскраве. Для цього досить ставитися до всього з позитивним настроєм і, звичайно ж, вміти відстоювати свої права”, – говорить ведучий Антон Середа.