Житомирська ЗОШ №14 – тріумфатор шкільного Євро

Сьогодні 20 квітня на стадіоні «Спартак» відбувся фінал Кубку шкільного Євро.

За право називатися кращою шкільною командою області змагалися команди ЗОШ №14 м. Житомира та ЗОШ №12 м. Коростеня.

Житомиряни доволі впевнено розібралися з суперником і святкували перемогу з мінімальним рахунком 1:0. Фінальний матч зібрав на трибунах близько 3-х тисяч вболівальників, а за команду зі свого міста прийшли повболівати начальник міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Сарно, заступник мера Олександр Бочковский і начальник управління освіти Житомира Валентин Арендарчук.

Голова ЖОФФ Олександр Коцюбко, який разом з заступником глави області Віктором Балюрко нагороджував фіналістів Кубку відзначив доволі зрілу гру команд і висловив подяку директору житомирської ЗОШ№14 Олені Шадурській та директору ЗОШ №12 міста Коростеня, чия команда дійшла до фіналу.

Минулого року директор житомирської ЗОШ№14 Олена Шадурська була нагороджена грамотою на честь 20-річчя ФФУ. «Тепер ЖОФФ представить її кандидатуру для вищої нагороди, бо вона своєю працею на це заслуговує, – каже Коцюбко.

Фіналісти кубку отримали дипломи, медалі, спортивні костюми, сувенірні м’ячі та індивідуальні нагороди від організаторів турніру. Кубок від ФФУ отримала команда-тріумфатор турніру.

28 квітня команда ЗОШ №14 стартує у 1/16 всеукраїнського фіналу. Житомиряни зіграють в одній групі з однолітками з Вінницької та Одеської областей та Києва. Матчі 1/16 фіналу стартують 28 квітня, 1/8 – 29. Усі матчі пройдуть у Вінниці.

Отож, вболіваймо за юних житомирських футболістів із ЗОШ №14!