5 способів привернути здоров’я по фен-шую

За фен-шуєм, треба всього лише дотримуватися деяких правил, щоб залучити в своє життя те, що хочеш.

1. Колір.

Тисячі років колір використовується, як терапевтичний засіб. Науково вже давно доведено, що колір може впливати на людину. Помаранчевий дарує енергію. Тому сміливо оформляйте інтер’єр в помаранчевих тонах. Цей колір усуває млявість і нервову напругу.

2. Шкідливий тиск.

Нічого не повинно розташовуватися у Вас над головою. Нависаючі полиці, шафи створюють шкідливий тиск. Особливо це стосується спальні. Якщо над ліжком щось висить, Ви не будете висипатися і з ранку не будете відчувати бадьорість.

3. Непотрібні речі в будинку несуть в собі мертву енергію.

Тому перетряхніть всі свої шафи. Викиньте не шкодуючи весь мотлох, приберіть в квартирі. Тоді у Вас в будинку буде переважати жива, свіжа енергія, що дуже позитивно впливає на самопочуття.

4. Виженіть всі негативні емоції зі свого тіла і голови.

Для цього візьміть дві свічки: чорну і рожеву. Чорну тримаєте, поки висловлюєте свій гнів і роздратування. Робіть все, що хочете: кричите, ругайтесь і буяньте, тільки нехай це відбувається поки свічка знаходиться у Вас в руках. Потім підпаліть її і уявляйте, поки вона горить, що вся біль і лють йдуть. Нехай вона прогорить повністю.

Потім візьміть рожеву свічку і запаліть її. Рожевий – колір позитивної енергії та любові. Поки вона горить, уявляйте, як у ваше тіло входить мир і любов.

5. Майте вдома кілька кристалів кварцу.

Вони виділяють дуже потужну енергію. Можна зробити таку вправу. Ляжте, покладіть один кристал над головою, один біля ніг. Щоб вийшла одна лінія. Уявляйте, як енергія проходить через Ваше тіло.

За матеріалами: ladymystery.ru