“Тала вода” у Житомирі – унікальний питний продукт, який доставляють безкоштовно

«Тала вода» – це продукт багатоступінчастого очищення та структуризації артезіанської води на устаткуванні, в якому застосовані унікальні сорбційні матеріали, що фільтрують, елементи «ноу-хау».

Головна відмінна особливість «Талої води» від води інших торгівельних марок, є те, що пропущена через установку вода має фрактальну структуру кристалічної решітки льоду і володіє біологічною активністю. Це якісний і у своєму роді унікальний продукт.

По своїй структурі вона максимально відповідає воді в організмі людини, відновлює необхідну для життя енергію і додає бадьорість. Відмічено високу ефективність використання структурованої води при серцево-судинних захворюваннях,кишково-шлункового тракту та інш.

«Тала вода» безпечна для Ваших дітей, на ній можна готувати дитячі суміші – це істотно відіб’ється на зміцненні імунної системи малят з перших днів життя. Ваша сім’я гідно оцінить смак ваших блюд, приготовлених на «Талій воді».

Якість питної води підтверджена закладами МОЗ України, інститутом колоїдної хімії ім. Думанського АНУ та інститутом фізики Академії наук України. «Тала вода» рекомендована для повсякденного вживання (особливо в екологічно – несприятливих зонах), приготування напоїв та їжі.

«Тала вода» поліпшить Ваше здоров’я і здоров’я Ваших дітей:

1. Додатковий фільтр;

2. Перший фільтруючий вузол з мінгрелами – очистка від дрібних механічних зважених і суспензованих домішок;

3. Фільтра (антиржавчина);

4. Другий фільтруючий вузол з мінералами – збагачення води необхідними мікроелементами;

5. Механічний фільтруючий елемент – доочищення води від мікродомішок (піску, глини, вугільного пилу, і т. п.);

6. Фільтра тонкого очищення – забирається запах та присмак;

7. Глибинна фільтрація. Фільтруючи елементи послідовно затримують всі мікрочастинки розміром більше 1 мкм.;

8. Структуратор – пристрій створює структуру води, подібну до структурованої (квазікристалічної) води організму людини, яка нагадує структуру кристалічної решітки льоду;

9. Фільтр вугільного очищення – усунення запаху, присмаку, каламутності, кольоровості;

10. Мінералізатор – ємність із спеціально підібраними мінералами, взаємодіючи з якими вода уподібнюється талій воді і набуває раніше відсутніх біологічних активних властивостей;

11. Фільтруючий вузол, в якому вода збагачується мікроелементами;

12. Контрольний фільтр;

13. Бактерицидна установка – знищення всіх груп мікробів включаючи бактерії, групи кишкових паличок.