Житомирянка Лєра Гаврилова – Міні-Топ Модель України 2012: “Я вболіваю за Реал!”

В модельному середовищі Житомира з’явилась ще одна зірочка, яка засяяла на всю Украну. Це Гаврилова Лєра, яка 12 травня на сцені київського театру оперетти приміряла корону Міні-Топ Модель України 2012.

Це найвищий титул, який можна отримати у дитячих модельних конкурсах в України. Рік тому Лера перемогла у регіональному конкурсі, здобувши звання Міні-Міс Житомир 2011. Вже тоді її помітила організатор всеукраїнського конкурсу краси Наталя Ковальова, яка була головою жюрі. Можливо саме це й посприяло у тому, що житомирянка здобула перемогу у Києві.

Лера є вихованкою житомирського модельного агенства “Глорія Модел Стайл”, красуні якого, до слова, рідко повертаються з всеукраїнських та міжнародних конкурсів без визнання, титулів і нагород. Тепер Лєру очікує міжнародний конкурс краси “Little Miss & Mister Continents”, який відбудеться на початку жовтня у Туреччині.

Дівчина несамовито радіє перемозі. Дякує, як на врученні премії “Оскар” – мамі, папі, всім, хто її підтримав, модельній агенції “Глорія”…

Вона стала кращою з 38 дівчат. Було три виходи. Найважливіший – дефіле, бо ж конкурс у першу чергу модельний, а не у кого краща зовнішність. Хоча, безперечно, судді оцінювали вроду дівчат а також арт-костюми у яких вони виходили в образі.

Лєрі пощастило. У неї мама власноруч шиє одяг. Вдома все й придумали. Лера вийшла на сцену в формі мадридського “Реала” з фатиновою спідницею.

Чому в формі футбольної команди? Тому що тематика конкурсу була присвячена ЄВРО-2012.

Чому у формі мадридського клубу? “Тому що я вболіваю за Реал”, – сказала Репортерові Житомира Лера.

Побажаємо житомирянці успіху на міжнародному конкурсі!