У житомирських комунальників немає бензину аби приїхати і відремонтувати трубу

Вже два тижні у гуртожитку за адресою вулиця Східна, 72 перекопаний весь двір. Ремонтні роботи не ведуться..

В крані немає води вже три дні, а комунальники, видно, і не збираються нічого робити!

Якщо води немає у звичайній квартирі хоча б день, то це вже є проблема, тому що зварити їсти, помити посуд, прибрати дома неможливо. А якщо це ще й гуртожиток і води немає півтижня, то, очевидно, що проблема ускладнюється на багато більше. Не говорячи вже про те, що потрібно витрачати більше грошей: на питну воду, на їжу в кафе та їздити митись до родичів.

Така ситуація в домі трапляється кожного сезону тому що трубу, через яку усі затримки води, уже давно треба замінити. Але ж, напевно, проблеми гуртожитків вирішуються в останній момент, або взагалі не вирішуються! Коли води не було вісім днів весною, я написала заяву у Водоканал про відмову від оплати за не надані послуги, а коли перевірила, скільки вирахували, то просто розсміялась…Це що, жарт?

Тиждень без води і шалені незручності, які я витримала, оцінили у 2 гривні 50 копійок

Тобто виходить, що я навіть ніяк не можу відшкодувати завданний клопіт! Зараз у Водоканалі кажуть, що вони не не знають, чому у нас немає води, і що цим займається ЖЕК. У ЖЕКу відповідають, що вони взагалі нічого не знають. Проте, інформація, яку я почула від робочих ЖЕКу, свідчить про те, що комунальники просто відтягують час, тому що у них (просто сміх) немає коштів на бензин, щоб приїхать!!!

Мене, як громадянку, яка сплачує кожного місяця усі належні податки, обурює таке ставлення і відсутність надання послуг, за які я сплачую, не кажучи вже про якість… Я вимагаю відповідей у комунальних служб і термінову заміну труби та відновлення водопостачання!

Юлія Донченко
20 Хвилин