Депутат Михалець розкритикував міського голову Дебоя за турнікет у міськраді

Нагадаємо, на першому поверсі міської ради встановили турнікет.

Цей факт не пройшов повз увагу опозиції. Депутат житомирської міської ради Володимир Михалець бачить у цьому намагання влади відгородитися від людей.

«Влада не повинна відгороджуватись від житомирян. В жодному випадку житомиряни не можуть заважати владі працювати, а можуть допомогти їй виявляти ті проблеми і негаразди в місті, які існують. Цим кроком мер показав всьому місту, що йому неприємно спілкуватись з мешканцями міста. Невже Володимир Дебой думає, що турнікетами можна так легко відгородитися від житомирян, а заступниками можна відгородитися від проблем житомирян?

Невже наступним кроком мера буде високий паркан навколо міської ради?Ми йдемо від поліцейської держави до поліцейських органів самоврядування, які ховаються за спинами у правоохоронних органів», – обурюється Михалець.

У той же час у самій міській раді переконують, що пункт пропуску не пов’язаний із поточним прийомом громадян і не може свідчити про те, що влада відгороджується від громади.

“Турнікети необхідні для організації внутрішнього потоку працівників виконкому та відвідувачів. Вони не обмежать доступ громадян до органів місцевого самоврядування. Адже всі кабінети, куди звертаються громадяни, знаходяться на 1-му поверсі та 2-му і 3-му поверхах лівого крила і мають вільний доступ – без турнікетів”, – роз’яснюють в управлінні по зв’язках із громадськістю житомирської міської ради.

Вільний прохід на 2-й і 3-й поверхи з центрального входу буде забезпечено під час публічних заходів

В усіх інших випадках житомиряни зможуть безперешкодно пройти до необхідного їм кабінету попередньо сповістивши чергового.