На Житомирщині під час ремонту насосної станції загинуло двоє робітників

Сьогодні, 16 липня, біля 11:00 , під час проведення ремонтних робіт фекального насосу на станції місцевого комунального підприємства, загинуло двоє працівників: жінка – 1962 р.н. та чоловік – 1959 р.н. Ще один працівник отруївся газом.

Трагедія сталася у селі Гулянка Коростенського району. Про це інформує прес-служба МНС у Житомирській області.

Жінка прямувала до насосу для виконання робіт, коли несподівано під нею провалився люк. Вона потрапила у приймальний бункер, почала кликати на допомогу. Один з чоловіків кинувся їй на допомогу, другий затримався щоб повідомити керівника і теж попрямував на підмогу. Ці декілька хвилин врятували йому життя – коли прибули рятувальники, він був непритомний, але живий.

Для вилучення травмованого та тіл загиблих з бункеру залучалось два пожежно-рятувальних відділення з міста Коростеня. Рятувальники застосували спеціальне обладнання та захисні комплекти. На місці пригоди працювала бригада швидкої медичної допомоги.

Травмованого працівника – 1966 р.н. з діагнозом: отруєння метаном госпіталізовано до реанімаційного відділення Коростенської центральної міської лікарні. Станом на 16:00 16 липня його життю загрози не має.