Напередодні старту виборчої кампанії у Житомирі підготували 25 додаткових соцпрацівників

У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України у Житомирі для надання соціальних послуг соціально вразливим категоріям населення працюватиме 25 фахівців із соціальної роботи.

Три дні їх вчили у житомирській міській раді яким чином реалізовувати в житті благі наміри ініціатора цієї доброти. Тепер ці спеціально підготовлені люди здійснюватимуть практичну соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю, які опинились у складних життєвих обставинах.

25 соціальних працівників у Житомирі – це люди, які мають фах соціального педагога, психолога, вчителя, серед кандидатів – волонтери, особи, які проходили стажування у Житомирському міському центрі для сім’ї, дітей та молоді і перебували у кадровому резерві.

За словами директора Центру Ольги Юрченко, головне, щоб людина відчула свій рівень небайдужості, робила добро просто так.

Опозиція вже звинуватила владу у тому, що за бюджетні кошти під вибори та через роботу додаткових соцпрацівників організовує “службу агітації за Партію Регіонів”. 229 нових соцпрацівників допомагатимуть проблемним сім’ям на Житомирщині. На це з бюджету буде витрачено 9,5 мільйонів гривень.