Прокуратура відпустила невинного у вбивсті родини підприємця у Житомирі: причетність двох інших – доведено

Прокуратура області, зваживши на клопотання односельчан, погодила зміну запобіжного заходу одному із затриманих за підозрою у скоєнні резонансного вбивства сім’ї бізнесмена.

14 липня, прокуратура Житомирської області погодила постанову слідчого слідчого управління УМВС України у Житомирській області про зміну запобіжного заходу щодо одного із затриманих за підозрою у скоєнні резонансного вбивства сім’ї бізнесмена у м. Житомирі.

Беручи до уваги клопотання жителів села, у якому він проживає та інші обставини, одного із затриманих звільнено з-під варти.

Нагадаємо, що прокуратура Житомирської області проводить перевірку щодо законності затримання підозрюваних у скоєнні резонансного вбивства. Зокрема, ретельно перевіряється викладена у пресі інформація щодо ствердження жителів села, в якому проживає один із підозрюваних, про непричетність його до скоєного злочину.

Що стосується безпосереднього організатора та виконавця, то його причетність до злочину слідством доведена. Проведення досудового слідства і надалі перебуває на контролі прокуратури області.