По мажоритарці у Житомирі самовисуванцем піде відомий лікар з Коростеня?

Як стало відомо Репортерові Житомира зареєструватися кандидатом у народні депутати по одномандатному виборчому округу №62 (Житомир) планує Іван Камінський.

Робитиме він це шляхом самовисування.

Іван Камінський – депутат Коростенської районної ради V-VI скликань, член президії Коростенської районної ради, і голова постійно діючої комісії Коростенської районної ради з питань медичного та соціального забезпечення населення Коростенського району, заступник голови громадської Ради при управлінні охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації.

Іван Камінський активно займається депутатською та громадською діяльністю на теренах області. Він – заступник голови обласної громадської організації “МІР” (Молодь – ініціатор реформ). На його думку майбутнє держави за громадськими організаціями та молоддю.

Іван Камінський – лікар

У 1996 році закінчив Тернопільський державний медичний інститут імені академіка І.Я.Горбачевського за спеціальністю «Лікувальна справа». З серпня 1996 року працював лікарем-неврологом в Коростенському міському територіально-медичному об’єднанні, відділковій лікарні станції Коростень та Коростенському районному медичному об’єднанні.

З 2002 року працював на посаді заступника головного лікаря Коростенського міжрайонного медичного діагностичного центру. З 01.07.2005 року по 13.01.2011 року на посаді головного лікаря Коростенської центральної районної поліклініки. Нині працює начальником відділу охорони здоров’я Коростенської районної державної адміністрації.

А в 2010 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України по спеціальності державне управління і здобув кваліфікацію магістра державного управління. Зі слів своїх колег Камінський зарекомендував себе з позитивної сторони як і лікар-спеціаліст так і як організатор охорони здоров’я, який постійно підвищує свій професійний рівень.

Як представник медичної спільноти Камінський обіцяє зміцнити матеріально-технічну базу лікувально-профілактичних закладів Житомира.

____________________________________________________________________________

Репортер запитує: «Чи Ви дійсно плануєте стати одним із учасників виборчих перегонів до Верховної Ради по мажоритарці у Житомирі?»

Іван Камінський: “Планую. Я бачу Україну державою, яку шанують і цінують її власні громадяни і до якої з повагою ставляться у світі. Виборчі компанії завжди проводжу без коштів шляхом тільки безпосередніх контактів з виборцями та особистої дружби з колегами.

Після офіційної реєстрації в ЦВК із 28 липня по 13 серпня стане все відомо. Я буду реєструватися як самовисуванець тому, можу по певним причинам і не пройти реєстрацію. А у разі успішної реєстрації буду робити все, щоб моя Україна була сильною та могутньою; житомиряни – багатими і гордими; наші діти – здоровими, розумними і ситими, а наші жінки – гарними і щасливими”.