Рижук мріє про конституційну більшість для ПР у новій ВР: фото

Ми робимо все що можемо, і що встигли.

Ми йдемо на вибори не з обіцянками, а з прикладами успішної роботи, десятками реалізованих економічних і соціальних проектів.

Нам треба зміцнити владні позиції і перемогти на виборах. У нас є позитивний досвід успішних виборчих кампанії. Усі виборчі кампанії в Україні, починаючи з 2006-го року, Партія Регіонів вигравала.

Програма максимум для нас – контитуційна більшість у новій Верховній Раді.

Такі основні тези виступу перед однопартійцями керівника обласної організації ПР, людини, яка очолює на Житомирщині виконавчу гілку влади Сергія Рижука.

30-го липня Сергій Рижук, Йосип Запаловський, Володимир Дебой та інші не менш поважні у області регіонали відбудуть у Київ на всеукраїнський з’їзд Партії Регіонів, де нарешті й будуть оголошені прізвіща мажоритарників, які йтимуть від Житомирщини.

Губернатор хвалився економічними показниками, які куди не глянь – зросли, оперував економічним аналізом. З виступу Рижука стало зрозуміло, що владу нам міняти у жодному разі не треба, бо при ній справжні професіонали, фахівці, мудрі люди, в яких усім недоброзичливцям, а особливо опозиціонерам, ще вчитися і вчитися, бо, мовляв, опозиція, коли була при владі те й робила що сварилася та влаштовувала театральні сценки, а за нинішнього керівництва областю – повний консенсус між гілками влади, конструктив, напружена робота над реалізацією соціальних ініціатив Президента.

Підтримує це бачення і Володимир Дебой, міський голова Житомира. Каже, переконаний у перемозі регіонала на мажоритарці по Житомиру, оскільки це на користь людям, коли у владі буде стабільність, що дозволить місцевому самоврядуванню вести ефективний діалог як з урядом так і з Верховною радою. “За таких умов буде набагато легше досягати результатів у розбудові Житомира, – каже Репортерові Дебой.

Регіонали Житомирщини вже знають, боротьба буде складною, але вони не хочуть змагатися з опозицією на рівних. Кажуть, статус не дозволяє.

– Нас провокують, щоб ми боролися на рівних. Але ж ми влада. За нами – досягненя, реальні показники, відповідальність. А опозиція що має? Вони були при владі і довести свою здатність керувати країною не змогли, – каже Василь Кучик, керівник житомирського штабу ПР.

30-го липня стануть відомі імена тих людей, які на переконання керівника області Сергія Рижука переможуть по мажоритарці від ПР і постають депутатами ВР.

Фоторепортаж Репортер Житомира:

Програма максимум для ПР – конституційна більшість у новій ВР, – Рижук