Сьогодні на Житомирщині в аварії постраждало десятеро людей

Сьогодні, близько 4 години ранку на 211 кілометрі автодороги Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі сталася аварія, внаслідок якої постраждали десятеро людей.

Водій автобуса MERCEDES-BENZ, 26-річний мешканець Рівненської області, що здійснював нерегулярні пасажирські перевезення, рухався у напрямку Києва. Не дотримуючись безпечної дистанції руху на мокрому відрізку дороги зіткнувся з вантажним автомобілем RENAULT PREMIUM з напівпричепом, яким керував 45-річного мешканця Хмельниччини, що рухався попереду в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП 24-річна пасажирка автобуса MERCEDES-BENZ, жителька Рівненської області загинула на місці. Водій автобуса та ще вісім пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження.

Зараз відділом розслідування ДТП СУ УМВС України в Житомирській області порушено кримінальну справу за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває слідство, в ході якого будуть встановлені обставини та причини, що призвели до трагедії

УДАІ УМВС України в Житомирській області